AS H 32 ve AS H 38 iplik emme cihazlarının modernleştirilmesi

El kolu daha ergonomik

İplik çıkış kuvvetinin daha hassas ayarı, aynı iplik gerginliğinde daha düşük hava tüketimi, daha kolay çalışan ve daha ergonomik basınçlı hava valfi: AS H 32 ve AS H 38 iplik emme cihazlarının modernleştirilmesi işte bunları vaat ediyor.

İplik emme cihazları, diğer tabiriyle el enjektörleri, her eğirme pozisyonunda standart donanımda yer almaktadır. AS H 32 ve AS H 38 yapı serilerine ait güçlü el enjektörleri, diğer üreticilerin muadillerine kıyasla özellikle aynı iplik gerginliğinde daha düşük hava tüketimi ile ön plana çıkmaktadır. Bu, özellikle AS H 38 yapı serisinde bulunan daha yüksek iplik çıkış kuvveti ile sağlanır. Ayrıca bazı uygulamalarda ‘Ramp-Up” olmadan yerleştirmek de mümkündür. Bunun dışında diğer bir yenilik, kullanıcı için iplik emme cihazlarının kullanımını kolaylaştıran daha kolay çalışan ve daha ergonomik basınçlı hava valfidir. Ayrıca gerekli iplik çıkış kuvvetinin ayarı da daha hassas yapılabilir.

Yeni ‘yüksek performanslı cihazlar’, oldukça yüksek emiş gücü gerektiren uygulamalar için tasarlanmıştır.
Bunlar birkaç aydır pilot proje olarak örneğin Avrupa’da bir BCF iplik uygulamasında ve ABD’de ufak bant ipliği tesisinde başarıyla kullanılmaktadır.

 

 

Yeni AS H 32 ve AS H 38 el enjektörleri, oldukça yüksek emiş gücü gerektiren uygulamalar için tasarlanmıştır.

 

 

Daha fazla bilgi için:

Susanne Beyer

Pazarlama, Kurumsal İletişim

ve Halkla İlişkiler

Tel. +49 2191 67 1526

Faks +49 2191 67 1313

[email protected]

André Wissenberg

Pazarlama, Kurumsal İletişim

ve Halkla İlişkiler

Tel. +49 2191 67 2331

Faks +49 2191 67 1313

[email protected]