Benninger’in Otomasyon Çözümlerine Talep Artıyor

Benninger Automation’ın 1.000 otomasyonlu çözümleri Getzner Textil AG’de kuruldu.

Geleneksel tekstil ürünleriyle tanınan Getzner Textil AG şirketi, yüksek kaliteli kumaşlara yönelik çok çeşitli uygulamaları ile dünya çapında tanınıyor.

Getzner, sürdürülebilir tekstil üretiminde, uzun yıllardan beri İsviçre’nin Uzwil şehrinde bulunan Benninger Group’un yenilikçi süreç ve sistem çözümlerine bağlı çalışmaktadır.  Uzun süredir devam eden ikili ortaklık süresinde hazırlanan bu yeni proje Benninger-Pad-Dry Hot Glue, Benninger Automation GmbH’den 1000 otomasyon çözümü ile donatıldı.

Benninger AG’nin CEO’su Beat Meienberg,  Getzner ile gerçekleştirilen iş ilişkilerinde bu projeyi iki şirket için de bir dönüm noktası olarak görüyor. Benninger AG şirketi, Getzner Textil AG yönetimine 10’000 Euro değerinde yedek parça makbuzu vererek bu projeyi kazançlı bir fırsata çevirdi.

Benninger, Getzner Textil AG ile uzun yıllara dayanan iyi bir ortaklığında yeni ve ilginç projeler gerçekleştireceklerine inanıyor.

Benninger – Tekstil makinelerinde yeterlilik

İsviçreli Benninger şirketi, küresel şubeler ve servis temsilcileri ile yüz elli yılı aşkın süredir dünyanın dört bir yanından tekstil sektörünün önde gelen ortağı olmuştur. Benninger, komple sistem çözümleri sunmanın yanı sıra, tekstil terbiye ve kord pro-emiş aralıkları geliştirir ve üretir. Benninger’in kontroller ve otomasyon alanındaki engin bilgisi, diğer endüstrilerde de makineler ve serilerle uzun yıllara dayanan deneyimlere dayanmaktadır.