Berg Outdoor ve Porcher Sport ISPO’nun 2019 Altın Ödülünü Kazandı

Porcher Endüstrilerinin Spor ve Eğlence Bölümü, Porcher Sport’un değerli bir müşterisi olan Berg Outdoor, Dış Mekan kategorisinde, GERES Zero Gravity Şişme Ceket’i ile ISPO 2019 Ödülleri Altın Kazananı ilan edildi.

Berg Outdoor’ın sıfır yerçekimi şişme ceketi, outdoor sektöründe sürdürülebilir ürünler için en yeni trendleri temsil ediyor. Geri dönüştürülmüş (2. sınıf atık) ultra hafif paraşüt kumaştan ve diğer geri dönüştürülmüş bileşenlerden yapılmış olan ceket, aynı zamanda kolayca paketlenebilir, su geçirmez, yüksek izolasyonlu ve daha da hafif oluşuyla dikkat çekiyor.

Ceketin üst katmanında, hem su tutmayan hem de en zorlu koşullara dayanacak şekilde tasarlanmış, içi formüle edilmiş ve PU kaplamayla işlenmiş Porcher Sport’un geri dönüştürülmüş ultra hafif paraşüt kumaşı kullanıyor. Paraşüt malzemelerinin B Sınıfı bölümleri çöpe atılmak yerine geri dönüştürülen kumaş, aşırı yırtılma direnci ve katlanabilir, kolay paketlenebilir, hafif özellikleri için özel olarak seçiliyor.

Bu yüksek performanslı izolasyon ceketi, gerçek Dış mekan maceracısı için yüksek performanslı koruma sağlar. Primaloft Gold izolasyon yumuşak tüy karışımına ve ultra ince PrimaLoft Gold liflerinin bir kombinasyonuna sahip olan ceketin astar kumaşı, nemli veya ıslak koşullarda bile yalıtım özelliklerini koruyabiliyor ve ürüne hafif, nefes alabilir bir özellik kazandırıyor.

Porcher Sport’un Müdürü Olivier Gros şu yorumlarda bulundu: “Bu ödül bizim harika bir haber ve müşterimiz Berg Outdoor’ı tebrik ediyoruz. Başarı, yüksek performanslı inovasyonlarımızı ve sunma kabiliyetimizi, dış mekan performans giyim pazarında ve ekstrem sporlarda pazar lideri Porcher Sport’un ürettiği hafif kumaşlarını mümkün olan her yerde sürdürülebilir malzemeler ve uygulamalar kullanarak gerçekleştirme kararlılığını gösteriyor.”

ISPO her yıl olağanüstü spor ürünlerini ISPO Ödülü ile onurlandırıyor. ISPO Ödülleri spor malzemeleri endüstrisinde kalite damgası olarak kendini kanıtladı ve Porcher Sport, 3 – 6 Şubat 2019 tarihleri arasında Münih’te düzenlenen ISPO 2019 Ticaret Fuarı’nda diğer yüksek performanslı malzemeler arasında sıfır yerçekimi ceketini sergiledi.