BRÜCKNER Yeni Üretim Tesisinin Açılışını Gerçekleştirdi

Şirket sahibi Regina Brückner, inşaatta görevli çalışanları onurlandırdı.

Tekstil ve teknik tekstiller için kuru terbiye makinelerinde dünya lideri olan BRÜCKNER’in yeni üretim tesisi 23 Haziran 2018 Cumartesi günü resmen Bavyera Tittmoning’de açıldı. Regina Brückner, yeni ve cömertçe boyutlandırılmış üretim tesisini, eski Ulaştırma Bakanı Dr. Peter Ramsauer ile birlikte açtı. Açılışta siyasetten, kiliseden, bankalardan ve endüstriden temsilciler ve yaklaşık 800 misafir vardı.

Regina Brückner yeni tesis hakkında şunları söyledi: “Eski fabrikamız bize yetmemeye başladı. Makine siparişleri ve teslimat tarihleri ​​için artan siparişler ve artan talepler, 2014 yılında yeni bir tesisin planlanmasını gerektirdi. Kasım 2016’ya kadar inşaat yapımına başlayamadık. Onay sürecinde ve doğa koruma konusunda önceliğe sahip olmamız gerekiyordu. Yeni 25.000 m² üretim alana ve geniş ofis kanadına sahip olacak yeni tesisimizle, gelecekte müşterilerimizin yüksek beklentilerini karşılamaya devam edeceğiz. 12 metreye kadar yüksekliğe ve 8.80 metreye varan çalışma genişliğine sahip üretim araçları bize geleceğe yönelik büyük bir potansiyel sunuyor. Çalışanlarımız ayrıca yeni ve daha geniş iş yerleri, daha etkin lojistik ve daha güçlü kaldırma donanımları konularında da memnun kaldılar. Çok sayıda yeni ve yüksek oranda otomatik işleme makineleri ile daha önce olduğu gibi şimdi de daha büyük makinelerin üretimi ve desteklenmesi konumunda iyiyiz ve ayrıca bu tesis ile birlikte teslimat hacmimizi arttırabileceğimize ve teslimat sürelerini önemli ölçüde kısaltabileceğimize inanıyoruz.”

Brückner konuşmasında, yeni tesisin birçok avantajlarını açıkladı ve son derece otomatik ve verimli bir şekilde organize edilmiş üretimin ayrıntılarını sundu. Bunların içinde yeni modern CNC takım tezgahları, ek kaynak robotları ve yüksek oranda otomatikleştirilmiş toz boyama ve ıslak boyama sistemi ile beraber tesisin yeni vurgusu yer alıyor. Brückner, kurulum ve işletmeye alma sürelerinin önemli ölçüde geliştirilmiş kaldırma, taşıma ve montaj seçenekleri sayesinde daha da azaltılabileceğini vurguladı. Trompon’da büyük bir törenle açılan yeni tesis, BRÜCKNER’in ileriye dönük potansiyele sahip sistem tedarikçisi olarak tekstil ve teknik tekstillerin bitirilmesi için dünya pazarında kendisini yeniden konumlandırmasının bir başka ileriye dönük adımı olarak değerlendiriliyor.

Sürdürülebilir ve çevre dostu bir tesis

Eski Alman Bakanı Dr. Peter Ramsauer yaptığı konuşmada, Almanya’daki üretici sanayinin önemini vurgulayarak ve tekstil makinelerinin önde gelen üreticilerinden BRÜCKNER’in Almanya’nın konumuna çok açık bir şekilde bağlı kaldığına ve yurt dışına iş devretmediğini ifade etti. Bakan, BRÜCKNER’i yeni fabrikaya başarılı bir şekilde taşındığı için kutladı ve Alman endüstrisi ve özellikle de Bavyera’nın konumu için BRÜCKNER gibi bu türden bilinçli aile şirketlerinin göze çarpan önemini vurguladı. Dr. Peter, BRÜCKNER’in Tittmoning’deki uzun vadeli üretim tesisine 40 milyonluk kayda değer yatırımı vurguladı ve tesisin planlanma aşamasında sürdürülebilir ve çevre dostu bir uygulamaya büyük önem verildiğini memnuniyetle dile getirdi.

Kutlamalar, dünya çapında 90’dan fazla Brückner temsilciliklerinin yeni teknik gelişmeleri hakkında bilgilendirildiği ve eğitildiği BRÜCKNER ajansı konferansından önce gerçekleşti. Sanayi, ticaret, banka ve siyaset temsilcilerinin yanı sıra diğer davetlileri planlamacılar, mimarlar, komşular ve yeni fabrikada toplam dört gün boyunca görev yapan personel temsilcileri oluşturdu. Çalışanlar ve yerel halkın yanı sıra çalışanların birçoğu Almanya’nın en yüksek kalitede tekstil makineleri üreticisi BRÜCKNER’ın temel olarak yeniden toplanmasından memnun olacak.