Calvi, Kornit Digital ile Talep Üzerine Verimli, Çevreye Duyarlı Üretim Gerçekleştiriyor

“Sürdürülebiliriz; daha fazla su atığı yaratmak veya daha fazla kaynak kullanmak zorunda değiliz.”

Dijital tekstil baskı teknolojisinde dünya çapında bir pazar lideri olan Kornit Digital (Nasdaq: KRNT), Portekiz merkezli Calvi Vizela’nın, talep üzerine verimli, perakende kalitesinde dijital dekorasyon için Kornit Avalanche HD6 sistemini uyguladığını duyurdu.

1977 yılında kurulan Calvi, erkekler, kadınlar ve çocuklar için spor giyim ve günlük giyim sunmak için ulusal ve uluslararası ortaklarla birlikte çalışan bir tekstil üretim şirketidir. Şu anda 6.600 metrekarelik bir tesisi işgal eden ve 120’den fazla kalifiye profesyonelden oluşan bir ekiple, üç temel değerle ilgili olarak tekstillerin evrimine bağlılar: kalite, kullanılabilirlik ve verimlilik. Calvi, kendi e-ticaret operasyonlarına ek olarak, Pull & Bear, Zara ve Bershka gibi markalar için haftada yaklaşık 100.000 tişört üretiyor.

Calvi Tasarım Müdürü Anselmo Pereira, “Kornit ile ilk temasa geçtiğimizde, şu anda sahip olduğumuz ortaklığı oluşturmak çok kolaydı, Kornit Avalanche, daha hızlı hareket etmemize, daha ekolojik olmamıza gerçekten yardımcı oldu – temelde üretecek minimum miktarlarımız yok.” diyor.

Calvi’de iş kişiseldir ve yönetimin temel değerlerini yansıtır.

Markanın çevreye duyarlı NÜWA bölümünün kurucusu ve CEO’su Catarina Lopes, “Bu şirket büyükbabamla başladı ve sonra babam işi tek başına yürütmeye başladı” diyor. “İki ayağı olan NÜWA’ya başladım: Her şey sürdürülebilir ve biz insanlardan ilham alıyoruz. Sürdürülebiliriz; Daha fazla su atığı yaratmak veya daha fazla kaynak kullanmak zorunda değiliz. Ürünlerimiz geri dönüştürülmüş pamuk, geri dönüştürülmüş polyester ve organik pamuktan yapılmıştır. Su mürekkepleri olduğu için yalnızca dijital baskıyı kullanıyoruz; ürünlerimizde kimyasal kullanmak zorunda değiliz. ”

“Douro Vadisi’ndeki insanlar gerçekten toprakla bağlantılı” diye ekliyor. Ekosistemi dengede tutmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sahip olduğumuz tek evi elimizde tutmalıyız ve bu bizim gezegenimiz. ”

Sorumlu üretim uygulamalarını teşvik etmenin ötesinde, NÜWA ve Calvi, Kornit’in dijital DTG sistemini benimsemek için çok pragmatik bir motivasyona sahipti.

Lopes, “Giysilerimizi bu makineler olmadan sipariş vermek mümkün olamazdı” diyor.

Kornit Digital hakkında

Kornit Digital (NASDAQ: KRNT) hazır giyim, konfeksiyon ve tekstil endüstrileri için endüstriyel dijital baskı teknolojileri geliştirir, üretir ve pazarlar. Kornit, dijital baskı sistemleri, mürekkepler, sarf malzemeleri, yazılım ve satış sonrası destek dahil olmak üzere eksiksiz çözümler sunar. Özel çevre dostu NeoPigment baskı süreciyle dijital doğrudan giysiye baskı pazarına liderlik eden Kornit, doğrudan tekstil baskı değer zincirinin değişen ihtiyaçlarına hitap ediyor. Kornit’in teknolojisi, web’den baskıya, talep üzerine ve toplu özelleştirme konseptlerine dayalı yenilikçi iş modelleri sağlar. Doğrudan konfeksiyon pazarındaki muazzam deneyimi ile Kornit, aynı zamanda rulodan ruloya tekstil baskı endüstrisine devrim niteliğinde bir yaklaşım sunuyor: Tek bir mürekkep setiyle birden fazla kumaş türüne dijital baskı, ek terbiye işlemleri olmadan. 2003 yılında kurulan Kornit Digital, merkezi İsrail’de bulunan ve ABD, Avrupa ve Asya Pasifik’te ofisleri bulunan küresel bir şirkettir ve dünya çapında 100’den fazla ülkede müşterilerine hizmet vermektedir. Daha fazla bilgi için www.kornit.com adresinden Kornit Digital’i ziyaret edin.