Cematex Daimi Genel Sekreterini Seçti

İsviçre Tekstil Makineleri Birliği’nin Genel Sekreteri Cornelia Buchwalder, Cematex’e daimi Genel Sekreter olarak atandı.

Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Komitesi (Cematex) tarafından yeni bir Genel Sekreter seçildi. Yeni genel sekreter Cornelia Buchwalder, Maria Avery’nin emekli olmasının ardından Haziran 2019’dan bu yana geçici olarak hizmet veriyordu ve 12 Mart’ta Cematex Kurulu tarafından daimi olarak seçildi.

Buchwalder, 2013 yılından beri İsviçre Tekstil Makineleri Birliği’ni yönetiyordu. Küresel tekstil ekipmanları sektörü hakkında geniş bir bilgiye sahip olan yeni genel sekreter, büyük küresel ticaret fuarlarına ve çeşitli uluslararası etkinliklere katılımların organize edilmesiyle de yakından ilgileniyordu. Buchwalder’in fuar deneyimleri arasında ITMA fuarlarında Milano (2015) ve Barselona (2019) ve ayrıca 2014, 2016 ve 2018 yıllarında düzenlenen ITMA ASİA + CITME fuarları yer alıyor.

Cornelia Buchwalder, hem İsviçre Tekstil Makineleri Birliği’nin hem de Cematex’in Genel Sekreteri olarak iki görevi de birlikte sürdürecek. 

Cematex Başkanı Fritz P. Mayer yeni genel sekreteri hakkında “Cornelia Buchwalder’in daimi olarak görevi almasından çok memnunum. Dünya çapındaki üretim ortaklarımıza en iyi tekstil teknolojileri sunma konusunda devam eden zorluklarla karşı karşıya kaldığımız bu günlerde endüstrinin Cornelia Buchwalder’in bilgi, özveri, enerji ve coşkusundan yararlanmaya devam edeceğinden eminim.” Dedi.