Cinte Techtextil 13-15 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenecek

Cinte Techtextil China, 2021’den başlayarak arttık iki yılda bir değil her yıl düzenlenecek.

Bu yıl Eylül ayındaki başarılı 14. edisyonu’nun ardından, Asya’nın tüm teknik tekstiller ve nonwoven endüstrisi için önde gelen etkinliği, 13 – 15 Haziran 2021 tarihleri ​​arasında Şangay’daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bu, Cinte Techtextil’in bu fuar alanında gerçekleşeceği ilk örnek olacak. Kısa süre önce tamamlanan 2020 edisyonu, 409 katılımcı ile Şangay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi’de 15.326 ziyaretçi ağırladı.

Messe Frankfurt (HK) Ltd’nin Kıdemli Genel Müdürü Wendy Wen, fuarın iki yılda bir yerine her yıl yapılmasının ardındaki mantığı açıklayarak, “Fuarın yılda bir yapılan bir fuara dönüşmesi konusunda bir süredir katılımcılarımız, alıcılarımız ve diğer paydaşlarımızla görüşmeler yapıyoruz. yıllık etkinlik ve geri bildirimler ezici bir çoğunlukla olumlu olmuştur. Özellikle Çin’de sektördeki trendler, teknolojiler ve uygulamalar artan bir hızla değişirken, sektörün bunları keşfetmek için daha sık bir platforma sahip olması önemlidir. Ve 2020’nin ilk yarısında Çin’in katma değerli sanayi endeksi% 60 oranında büyürken ve pandemi nedeniyle talebin yüksek kalması beklenirken, 2021’de güçlü bir katılım bekliyoruz. ” dedi.

Cinte Techtextil Çin’in ürün kategorileri, modern tekstil teknolojilerinin tüm potansiyel kullanımlarını kapsamlı bir şekilde kapsayan 12 uygulama alanını kapsamaktadır. Bu kategoriler aynı zamanda üretim öncesi ekipman ve ham madde sağlayıcılarından bitmiş kumaşlara, kimyasallara ve diğer çözümlere kadar tüm endüstriyi kapsar. Ürün gruplarının ve uygulama alanlarının bu tam kapsamı, fuarın tüm sektör için etkili bir iş platformu olmasını sağlıyor.

2021 fuarı, 12 – 16 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan tekstil makineleri fuarı ITMA ASIA + CITME ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.