Dünyanın En Geniş Triko Makinesi Piyasada

KARL MAYER, HKS makine serisine daha büyük çalışma genişliğine sahip versiyonu HKS 3-M modelini dahil ederek makinenin üretim kapasitesini genişletti. Mevcut makinelerin şu anki genişliği 186″ ve 218″ (472 ve 553 cm) arasında iken yeni versiyon 280″ (711 cm) genişliğine sahip. Bu özelliği ile HKS 3-M, küresel pazarda mevcut en geniş triko makinesi olma özelliğine sahip ve müşterilerine daha fazla verimlilik ve esneklik sunuyor.

Diğer tüm HKS üç çubuklu makinelerde olduğu gibi, bu yeni makinede de otomobil içleri, mobilya ve spor giyim, kaplama / alt tabakalara ve reklam araçlarına kadar çok çeşitli kullanımlar hedefleniyor. Farklı genişliklerde işlenmiş kumaşlar, HKS 3-M farkıyla artık iki yerine bir makineyle üretilebilecek. Aynı zamanda ağların eş zamanlı üretimi de bir faktörle arttırılabiliyor, yani, 280″ (711 cm) çapındaki bir makinede üç ağa kıyasla 186″ (472 cm) çapında bir makineye göre üzerinde iki ağ üretilebilir ve 218″ de üç ağ üretilebilir.

Aynı üretim repertuarı için artan esneklik

Bitmiş kumaş, standart dozaj birimi no. 6 normal genişlikteki yüksek hızlı makineleri kullanırken, yeni makinenin dozaj ünitesinde no. 51A kullanılır. 51A nolu parti birimi, kumaşı, kumaş çekme birimi tarafından elde edilen sürtünme silindirleri ile birlikte sarmaktadır.

Kanıtlanmış performans

HKS 3-M, bu yeni özelliklerinin yanı sıra, her zamanki özelliklerini sunuyor. Örneğin, bu yüksek hızlı triko makinesi, standart olarak 3 x 32″ kiriş montaj düzeneği ile çalışır. Kiriş pozisyonu GB 1 için 40 ” çapında montaj konfigürasyonu ve GB 2 ve GB 3 kiriş konumları için başka bir seçenek olarak mevcuttur. Daha küçük bir çalışma genişliğine sahip makineler gibi, 280 ” (711 cm) HKS 3-M makinesinde, E 28 ve E 32 göstergeleri mevcuttur.

Yeni KAMCOS® 2 verimli bilgisayar platformu, enerji tasarrufu özelliğine sahip LEO® Düşük Enerji Seçeneği ve ağın üstünde veya altında bir kamera izleme sistemi ile donatılabilir. Şeffaf kumaşların izlenmesi için tekstil ağının altındaki bir yüz plakası da opsiyon olarak mevcuttur. Örgü hareketleri ve elemanları mevcut makinelerde olduğu gibidir. Bu makine, tüm KARL MAYER makinelerinin tipik güvenilirlik kalitesini sunar. Kolayca denetlenebilir ve düşük bakım gereksinimleriyle istikrarlı ve güvenilir bir şekilde çalışır. Ayrıca son derece verimlidir. HKS 3-M, 280 ” (711cm), maksimum 2,200 min-1 hızında çalışır.

Ekstra geniş HKS 3-M makinesi piyasaya yeni sürülmüştür, ancak birkaç değişiklik halihazırda gündemdedir. KARL MAYER’in geliştiricileri ve mühendisleri şu anda 238 inçlik (604cm) bir ara genişliğe sahip, üç çubuklu, yüksek hızlı bir triko makinesi üzerinde çalışıyor.