EFI Yeni Nesil Tek Geçişli Reggiani BOLT Dijital Tekstil Yazıcısını Tanıttı

EFI Reggiani BOLT, dijital tekstilde tek geçişli baskı kurallarını yeniden yazıyor.

Electronics For Imaging, Inc.’den (Nasdaq: EFII) yepyeni, gelecek nesil, tek geçişli EFI ™ Reggiani BOLT tekstil dijital yazıcısının tanıtımı, bu hafta ilk kez İtalya, Bergamo’daki EFI Reggiani tesisinde, bir açık hava etkinliği sırasında gerçekleştirildi. Gelişmiş, ultra yüksek hızlı dijital tek geçişli yazıcı, kullanıcılara yüksek çalışma süresi, güvenilirlik, üstün performans, üstün baskı istikrarı ve doğruluk, uzun baskı kafası ömrü ve minimum bakım gereksinimi sağlayan tekstil baskı pazarında devrim yapma potansiyeline sahiptir. EFI Reggiani, yeni BOLT tekstil yazıcısının tanıtımı için gerçekleştirdiği açık hava etkinliğine katılan yaklaşık 300 müşteri ve gazeteci ile küresel tekstil piyasası fırsatlarında büyük ilgi yarattı.

EFI Reggiani Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Adele Genoni şu ifadelerde bulundu: “Yeni tek geçişli yazıcımızın yenilikçi gelişimi, Reggiani’nin dijital tekstil baskısındaki inovasyon hızından, 70 yıllık geçmişinden ve yüksek hacimli analog döner baskı hakkındaki uzmanlığından geliyor. EFI çalışma arkadaşlarımızın dünya çapında tek-geçiş teknolojisinde kanıtlanmış uzmanlığı ve en önemlisi, EFI Reggiani’nin tekstil müşterilerilerinin ihtiyaçlarını dinlemesi ve onlara yönelme konusundaki ciddi taahhüdü, en yeni baskı teknolojimizde inanılmaz sonuçlar elde etmemizi sağladı. EFI Reggiani BOLT, dijital tekstil tek geçişli baskı kurallarını yeniden yazıyor, müşteriler için yüksek bir yatırım getirisi ile üstün verim ve kalite sunuyor. Bu teknolojiyi müşterilerimize sunmaktan ve işlerinin başarılı ve gelişmekte olduğunu görmekten heyecan duyuyoruz ”

Modern baskı kafası teknolojisi ve yüksek performanslı mürekkep dağıtımı

BOLT, daha iyi ve daha düzenli bir baskı kalitesiyle üstün çalışma süresi sağlayan yenilikçi, düşük bakım gerektiren, hızlı başlangıçlı bir çevirme kafası sunuyor. Son teknoloji ürünü baskı kafası konsepti ve yüksek performanslı mürekkep dağıtım sistemi sayesinde BOLT, inç başına 600 x 600 nokta (dpi) çözünürlükte, dakikada 90 metreye (saatte 8.000 metrekare) kadar çıktı hızına sahiptir. BOLT, 5 ila 30 pikolitrelik damla boyutlarında yüksek kaliteli gri tonlamalı görüntüleme özelliğine sahiptir ve aynı zamanda müşterilerin tüm tasarım gereksinimlerini karşılayabilmeleri için üstün kaliteli maksimum 600 x 4.800 dpi çözünürlükte baskı sağlar. Baskı kafası, önde gelen bir yazıcı kafası üreticisi ile ortaklaşa geliştirilmiştir ve yalnızca EFI Reggiani için kullanılabilir olacak.

Azaltılmış duruş süresiyle en yüksek kalitede yetenekler

EFI Reggiani BOLT, giyim, dekor ve diğer pazarlardaki yüksek kaliteli, ekolojik açıdan sürdürülebilir dijital tekstil görüntüleme için artan gereksinimleri karşılamaktadır.

İsteğe bağlı olarak benzersiz, yüksek hızlı işleme kabiliyetleri sunan EFI Fiery® dijital ön uç (DFE) baskı sunucusu ile eşleştirilen BOLT yazıcı, 7/24 çalışma ve yüksek hacimli iş akışı sağlayan, sürekli üretkenlik için tasarlanmış, metre başına maliyeti düşüren, sağlam, endüstriyel bir platformdur. Yazıcının ek yeni özellikleri ve geliştirmeleri şunları içerir:

Gelişmiş bakım özellikleri – Yazıcının temassız silme sistemi baskı kafası ömrünü ve kalitesini uzatır. Ayrıca yazıcı, test kalibrasyon tarama ünitesi için destekli bir hizalama sistemi ile birlikte gelir ve daha kolay bakım için çıkarılabilir baskı kirişlerine sahiptir.

Genişletilmiş renk takımı ve üstün görüntü kalitesi – Renk yönetimi ve esnek renk konfigürasyonlarında EFI uzmanlığı sayesinde müşteriler, düz renkler, geometrik desenler, ince çizgiler, koyu siyahlar ve düzgün gradyanlar içeren tasarımlar da dahil olmak üzere daha geniş bir çalışma çeşitliliğini kolayca yeniden üretebilirler.

Dijital ve döner teknolojileri bir araya getiren kişiye özel IP – İsteğe bağlı bir özellik olarak kolayca bağlanabilen bir veya daha fazla analog baskı istasyonu, özel efektler için dijital yazıcıya entegre edilebilir.

Verimli, yüksek güçlü EFI Fiery teknolojisi

Reggiani BOLT, Fiery XB kanatlı donanımında maksimum performans için çalışan RIP ve renk yönetim teknolojileri içeren EFI Fiery DFE özelliğine sahip bir Fiery Driven ™ yazıcıdır. Yazıcıya yönelik fiery teknolojiler, tekstil baskı işlerine, en ince ayrıntılar, zorlu renkler, pürüzsüz gradyanlar ve daha fazlası son derece zorlu işleri başarılı bir şekilde üretme yeteneği sağlar. EFI renk bilimcileri, bu Fiery sistem için, ayrıntılarını kaybetmeden yüksek doygunluk ve en yüksek baskı modunu kullanırken bile üstün renkler de dahil olmak üzere canlı baskı sonuçları sunmak için özel algoritmalar ve özel taramalar geliştirdi.

Yeni Reggiani BOLT yazıcı için Fiery teknolojilere, tasarımcıların Adobe® Creative Cloud® uygulamalarını çalıştıran ve güçlü bir tekstil ve moda tasarım paketi olan EFI Fiery DesignPro’ya 1 yıllık abonelik de dahil edilecek. Fiery DesignPro, renkli kitaplar, tekrarlamalar, renk çeşidi ve üretim için dosyaları saat yerine dakikada hazırlamak için gereken süreyi azaltır. Bununla birlikte, yeni Reggiani BOLT tek geçişli yazıcı ve Fiery teknolojileri, müşterilerin pazara daha hızlı entegre olabilmek ve canlı moda hareketlerini, daha kısa baskı çalışmalarının ve daha fazla kişiselleştirmelerin baskıya maruz kalmasıyla birlikte önemli pazar trendlerini ele alıyor.

Tekstil için dijital baskıda EFI Reggiani yüksek hızlı inovasyon

EFI Reggiani yeniliklerinin önemli serilerinde, BOLT yazıcı en yenidir. Son 15 ayda, ekip, en son teknolojilere sahip, tamamen yenilenen bir dizi dijital tarama yazıcısı geliştirdi ve her çeyrekte, müşterilerin gereksinimlerini her ne olursa olsun, kolayca ölçeklenebilir tekstil baskısı için çözümler sunacak yeni bir model başlattı. EFI Reggiani’nin yeni gelişmeleri arasında iki yeni lansman var: 12 renge kadar baskı ile benzersiz performans sağlayan COLORS dijital yazıcısı ve müşterinin baskısını hızlandıran bir süreç olan ve hat içi polimerizasyon özelliği sunan TERRA pigment mürekkebi, endüstrinin en yeşil üretim teknolojilerinden biri olarak gösterilen yeni gelişmeleri arasında.