TRESU Baskıda Kalite, Güvenlik ve Süreç Verimliliği Sunuyor


Slovakyalı üretici SCA Gemerská Hôrka, F10 iCon otomasyonlu mürekkep tedarik sistemlerine sahip dört-renk TRESU flexo baskı birimi ile üretim hattını güçlendirdi. Şirket baskı makinelerinin kurulumundan sonra kalite, güvenlik ve süreç verimliliğinde aşama kaydetti.

TRESU baskı üniteleri açık mürekkep tedariği ve mürekkep odası ile çevrimdışı tekli baskı birimlerinin yerini alan yeni, tek bir geçiş ile ürünlerin üretimi ve marka tanımlama grafiklerinin uygulamasına imkân sunuyor. İki baskı odası odasına sahip olan baskı üniteleri, su bazlı mürekkepleri kullanarak 85 mm ve 30 mm en aralığındaki nonwoven astar ürünlerini işleyebiliyor. F10 iCon tedarik sistemine sahip TRESU baskı üniteleri,azaltılmış atık garantisi veren güçlü tasarımı ve yüksek otomasyon seviyeleri için tercih ediliyor.

 F10 iCon mürekkep akışı

TRESU’nun F10 iCon mürekkep tedarik sistemi, konteynırdan odaya kadar mürekkep akışını, basıncı ve vizkoziteyi düzenler. Ek olarak F10 iCon, neredeyse tüm kullanılmamış içerikleri yeniden kullanıma sokarak hızlı ve otomatik oda temizliği sunar. Eş zamanlı mürekkep değişimi, baskı istasyonlarından dakikalar içerisinde yapılır ve iş başına önemli zaman ve materyal kazancı sağlar. SCA Gemerská Hôrka Teknoloji Mühendisi Peter Kelemen, yeni üretim hattı ile ilgili olarak,“F10 iCon özellikli TRESU baskı entegrasyon ünitesinin kurulumu, performansta aşama değişimi, manuel girdi olmaksızın tahmin edilebilir kalite, daha az lojistik, daha hızlı değişim süresi, ve emisyonsuz çalışma ortamı sağlıyor.” dedi. SCA fabrikasındaki üniteler, aynı zamanda TRESU’nun iki dakika içerisinde bıçak değişimi sağlayan sistemleri ile donatıldı.