Fransız Tekstil Ekipmanları Üreticileri Derneği (UCMTF) Yeni Başkanını Seçti

UCMTF olarak tanınan Fransız Tekstil Ekipmanları Üreticileri Derneği, 2004 yılından bu yana derneğe başkanlık eden Bruno Ameline’ın emekli olmasının ardından yeni bir Başkan seçti.

10 yıldır yönetim kurulunda bulunan Dollfus-Muller’in CEO’ su olan Hugues Schellenberg, Bruno Ameline’ın yerine oybirliği ile seçildi.

Bir mühendis olan Schellenberg, Güney Fransa’daki Montpellier Üniversitesi’nden MBA derecesi aldı.

UCMTF Başkanı olarak Schellenberg, ITMA fuar’ların sahibi Cematex’in yönetim kurulunda Fransız derneğini temsil edecek.

Schellenberg, seçilmesinin ardından 4  dönem  (16 yıl) görev süresi boyunca Bruno Ameline’a olağanüstü işi için teşekkür etmek için ayakta alkışladı. Şirketlerimizin dünya çapında Covid salgını nedeniyle karşı karşıya kaldığı belirsiz ortamda UCMTF Başkanı olmak büyük bir onur ama stresli bir sorumluluk. Son teknoloji ekipmanlarımız, en iyi standartlarda hizmetlerimiz, çok profesyonel ve motive olmuş ekiplerimiz sayesinde uzun vadede çok olumluyum ama şu anda işimiz inişli çıkışlı bir yolda ”

Dollfus-Muller’in CEO’su olarak Schellenberg, zamanının en az yarısını dünya çapında ziyaret ettiği müşterilerle geçiriyor. Bu sayede hem şirketini günlük bazda yönetmek hem de uzun vadeli stratejisini tasarlamak için pazarın ihtiyaçları ile ilk elden temas ve derin bir bağ kuruyor.

UCMTF’ye ek olarak, Schellenberg, imtiyazsız işçilerin istihdamını iyileştirmek için bir ticaret birliğinin başkanlığı da dahil olmak üzere birçok ulusal, bölgesel ve ulusal dernekte çok aktiftir.