Groz-Beckert Dikiş Bölümü ile Türkiye Konfeksiyon Makinesi Fuarı’nda

En önemli bölgesel konfeksiyon ve giyim fuarlarından biri olan Konfeksiyon Makinesi Fuarı, 20 ile 23 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul/Türkiye’de gerçekleşecek. Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlikte Groz-Beckert Dikiş ürün grubu ile temsil edilecek. Firma, Salon 6 Stand 618’de ziyaretçilerinin dikkatini kalite yönetim sistemi INH ve Dikiş Müşteri Portalı sistemine çekecek.

Fuarın önemli katılımcılarından biri olan Groz-Beckert, tekstil yüzeyleri üretiminde ve birleştirilmesinde kullanılan endüstriyel makine iğneleri, hassas parçaları, sistem ve servislerinin dünyadaki lider üreticisi ve tedarikçisidir. Groz-Beckert ürün ve servisleri örme, dokuma, keçe, tafting, tarak ve dikiş alanlarını kapsamaktadır. 1852 yılında kurulan ve 2017 yılında 8.800 den fazla çalışanı ile 740 milyon Euro ciroya ulaşan Groz-Beckert, kurulduğu günden beri aile şirketi olarak devam etmektedir. Şirket, dünyanın 150’den fazla ülkesinde temsilcilikleri, üretim ve satış şirketleri ile müşterilerinin hizmetindedir.

Günümüzde giyim endüstrisi birçok zorluğun üstesinden gelmelidir. Bu bağlamda olabildiğince yüksek bir verimlilik kadar en yüksek seviyede iş güvenliği ve çeşitli çevresel konular da büyük bir rol oynamaktadır. Bunların yanı sıra marka sahiplerinin ve mağazaların giderek daha zorlu hale gelen gerekliliklerine de uyulması gerekmektedir. Bu durumda dikiş alanında faaliyet gösteren işletmelerin akışına mükemmel bir şekilde uyum sağlayan ve Groz-Beckert tarafından geliştirilmiş olan kalite yönetim sistemi önemli bir destek sunmaktadır.

Kalite Yönetim Sistemi INH

Kalite yönetim sistemi INH (Ideal Needle Handling) 2016 yılından bu yana kırılmış ve hasarlı dikiş makinesi iğnelerinin yönetilmesini sorunsuz ve zaman tasarrufu sağlayan bir şekilde ele alan patentli bir süreci temsilen varlığını sürdürmektedir. Groz-Beckert tarafından Kalite Yönetim Sistemi INH için geliştirilmiş olan aksesuar sürecini tam olarak tamamlamaktadır. Kalite yönetim sisteminin en yeni bileşeni – Smart INH – Groz-Beckert’e aynı zamanda tüm iğne kırılmalarının ve düzenli iğne değişimlerinin dijital dokümantasyonunu yapma imkanı sunmaktadır. Bu amaç için tasarlanmış olan uygulama INH@site ve yönetim programı INH@office bu süreçte kullanıcıya destek veriyor. INH@site ile kırılan iğneler fotoğraflanıp dijital veri olarak kayıt altına alınabiliyorken INH@office bu veri kayıtlarını tamamlama, yönetme ve çeşitli değerlendirmeler yapma imkanı sağlamaktadır. Böylece kırılan iğnelerin fiziksel dokümantasyon ve saklama ihtiyacı ortadan kalkıyor ve iğneleri zaman kaybetmeden, çevre dostu bir şekilde imha etme yolu açılıyor.

Bunun dışında Groz-Beckert müşterilerini günün her saati online olarak üretim sürecinin tamamı ile ilgili olarak destekliyor. Böylece Groz-Beckert Müşteri Portalı Dikiş alanı ile ilgili olarak fuarda bir diğer odak noktası oluşturuyor. Sürekli olarak büyüyen bilgi veri tabanı müşterilere dikiş teknolojisi ile ilgili çok kapsamlı bilgiler sunmanın yanı sıra Groz-Beckert dikiş ürünleri ile ilgili olarak da çok sayıda, günün her saati, dünyanın her yerinde detay sağlamaktadır. Çeşitli dikiş oluşum türleri ile ilgili animasyonların yanında Groz-Beckert istenen ürünlerin hızlı ve güvenilir bir şekilde aranmasını sağlayan yeni geliştirilmiş bir ürün kataloğu da sunmaktadır.

İğne üreticisinin fuar standında canlı bir animasyon ziyaretçilere ayrıca 504 tipi dikiş oluşumu süreci ile ilgili benzersiz bir gösteri sunmaktadır. Bu dikiş türünde malzemeler sadece birbirine dikilmekle kalmıyor, dikişler aynı zamanda temizleniyor ve dikiş ilaveleri kesilmektedir.