Groz-Beckert En Başarılı Fuarlarından Birini Gerçekleştirdi

Texprocess Amerika ve Techtextil Kuzey Amerika Ticaret Fuarı 22-24 Mayıs 2018 tarihleri arasında Amerika’da Georgia Dünya Kongre Merkezi sergi alanında gerçekleştirildi. Groz-Beckert, Dikiş (Sewing), Keçe (Felting), Taraklama (Carding) sektörleri ile ilgili ürünlerini sergiledi ve standında yaklaşık 500 misafir ağırladı.

Groz-Beckert için bu yılki fuar 2016 yılına oranla artan ziyaretçi sayısıyla oldukça başarılıydı. Bunun nedenlerinden biri, fuarların 2016’da olduğu gibi IDEA ile çakışmamasıydı. Aynı zamanda, otomasyon ve filtrasyon sektörünün gittikçe daha önemli hale gelmesi fuarın daha önceki yıllara göre daha fazla ziyaretçi çekmesini sağladı. Groz-Beckert standına ziyaretçiler üçte iki çoğunluğuyla ağırlıklı olarak ABD’den geldi. 2016 yılına kıyasla Orta ve Güney Amerika’dan daha fazla katılım gerçekleşti.

İdeal İğne İşleme

Groz-Beckert, Dikiş, Keçe ve Tarak alanındaki ürünlerini ziyaretçilere sundu. Dikiş (Sewing) sektörü, müşterilerin çevrimiçi ürün kataloğuna, 7 gün 24 saat hizmet veren ürünlere ve hizmetlere ve ayrıca aktif ürün yelpazesi hakkında canlı bilgilere erişebildiği çevrimiçi Müşteri Portalı üzerine odaklandı. Bunun yanında, Troley Kalite Yönetimi INH (Ideal Needle Handling)’nin  kırık ve hasarlı dikiş makinesi iğnelerinin problemsiz ve zaman kazandıran kullanımının başlıca faydaları sunuldu. INH (ideal İğne İşleme) süreci, marka sahiplerinin farklı yönlendirici ilkelerini karşılayarak, ürünün çevre açısından uygun ele alma hedeflerine ulaşmaya ve üretkenliği artırmaya yardımcı olmak için değişmeyen prosedürlerini sundu.

Keçelenme (Felting) ürün sektörü, son yeniliğini “dur” olarak sundu. Bu yenilik patentli üretim sürecine sahip yeni temel malzemesi ile, hizmet ömrünün yüzde 30’a kadar artmasını ve aşınma direncinin güçlenmesini sağlıyor.

Groz-Beckert’in ürün sektörü taraklama (Carding), artan performans ve hammadde tasarruflarına odaklandı: Yüksek performanslı işçi ve tarak telleri SiroLock® ve EvoStep® kabloları. 3D modelleri sergilenen eşsiz özel kart giyim serileri ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Groz-Beckert için Texprocess Americas ve Techtextil Kuzey Amerika 2018 Fuarı, şimdiye kadar Atlanta’nın en başarılı tekstil fuarlarından biriydi.