Groz-Beckert, İstanbul’da Son Derece Başarılı bir ITM 2018 Fuarı Geçirdi

 14-17 Nisan 2018 tarihleri ​​arasında İstanbul, Türkiye Tekstil Makineleri Fuarı (ITM) dünyanın dört bir yanından ziyaretçileri etkiledi. Dört gün boyunca Groz-Beckert, standında 2.000’den fazla ziyaretçiyi ağırlamaktan ve Örgü, Dokuma, Nonwoven ve Carding  ürün gruplarında  ürün ve hizmetlerini sergilemekten mutluluk duydu.

Yüzde 89’luk payıyla Groz-Beckert standına gelenlerin çoğu Türkiye’den geldi. En büyük ikinci grup Özbekistan’dı ve İran İslam Cumhuriyeti üçüncü oldu.

 Örme ürün grubu, iğnelerin ve sistem parçalarının etkileşimine vurgu yaptı. Şeffaf örme ve çözgü örme makineleri, ziyaretçilere, tüm bileşenlerin etkileşimi konusunda eşsiz bilgiler verdi. “CircularKnit” sergisi, farklı teknolojiler için silindir, iğneler ve sistem parçaları arasındaki etkileşimi sunarak Groz-Beckert ürün yelpazesinin üretkenliğini ve çeşitliliğini sergiledi. Legwear ve çözgü örme alanlarından iki “şeffaf” makine, ürün sunumunu tamamladı. Dört akrilik cam makinesinin her biri detaylı görüntüleme için ayrı ayrı çıkarılabilir elemanlara sahipti. Standda özel öne çıkan bir konu ise  Groz-Beckert Online  Müşteri Portalı Örme Ağı’nın canlı sunumuydu. Bu portal, gelişmiş dijital ürün kataloğu ve Örgü teknolojileri hakkında birçok bilgi sunuyor. Ayrıca, platform kolayca erişilebilen, sürekli gelişen bilgi verilerine sahiptir.

Dokuma ürün grubu olarak, diğerleri arasında Groz Beckert ITM’de / KC3 makine KnotMaster bağlama hızlı ve evrensel çözgü sundu. Dört bağlama yöntemleri tek knot, otomatik tekrarı ile uygulamaların yaygın aralığı ile, bu standart sürümleri arasındaki çok satan biridir yüksek performanslı düğümleme makinesi birçok yararlı özellikler sağlar dedektörü ve iplik kopma dedektörü ikiye katlar.
Keçe ürün grubunda, HyTec® P jet şeridi modeli orta kademe işgal etti. Optimize esneklik sayesinde geliştirilmiş kullanımı, jet şeridinin daha yüksek servis ömrüne yol açar. Ayrıca, HyTec® P’nin çizilmeye karşı daha yüksek dayanıklılığı, makineye yerleştirildiğinde hasar görmesini önler.

Carding ürün grubu , SiroLock®’un yanı sıra ITM’deki EvoStep® doffer ve işçi tellerini vurguladı. Birlikte, nonwoven prosesinde homojen bir lif dağılımını ve minimize edilmiş lif tüketimini garanti ederler. İplik endüstrisi için, Carding ürün alanında mikro elyafların işlenmesi için 0,70 mm ve 520 PPSI nervürlü sentetik elyaflar için özel bir takma teli gösterildi. Buna ek olarak, Taraklama döner başlıklar ve sabit daireler sergiledi.

Groz-Beckert için, İstanbul’daki ITM 2018 fuarı , birçok ilginç tartışma ve yeni teşvik ile sonuçlandı ve çok başarılı oldu.

Groz-Beckert hakkında

 Groz-Beckert, tekstil yüzeyleri üretiminde ve birleştirilmesinde kullanılan endüstriyel makine iğneleri, hassas parçaları, sistem ve servislerinin dünyadaki lider üreticisi ve tedarikçisidir. Groz-Beckert ürün ve servisleri örme, dokuma, keçe, tafting, tarak ve dikiş alanlarını kapsamaktadır. 1852 yılında kurulan ve 2017 yılında 8.800 den fazla çalışanı ile 740 milyon Euro ciroya ulaşan Groz-Beckert, kurulduğu günden beri aile şirketi olarak devam etmektedir. Şirket, dünyanın 150’den fazla ülkesinde temsilcilikleri, üretim ve satış şirketleri ile müşterilerinin hizmetindedir.