Groz-Beckert ITMA Asia’da 4000 Üzerinde Ziyaretçi Ağırladı

Çin’in Şangay kentinde düzenlenen altıncı ITMA Asia + CITME, Groz-Beckert için son derece başarılı geçti. Beş gün boyunca gerçekleşen fuarda Groz-Beckert, 4.000’i aşkın uluslararası müşteriyi ve iş ortağını standında ağırladı.

Groz-Beckert standındaki müşterilerin yaklaşık dörtte üçü Çin’den katılım gerçekleştirdi, bunu Japonya, Hindistan ve Güney Kore’den gelen ziyaretçiler izledi. ITMA Asia Fuarı, 28 ülkeden 1,733 katılımcıyla, toplamda 100.000’den fazla ziyaretçiye başarılı bir gösteri gerçekleştirdi.

Groz-Beckert, altı ürün alanıyla (Örme, Dokuma, Keçe, Tafting, Taraklama ve Dikiş) temsil edildi ve ziyaretçilerini yeni şeffaflık anlayışıyla karşıladı. Halen nispeten yeni olan WeChat Kanalı da şirketi ön plana çıkaran bir başka gelişmeydi. Ziyaretçiler, doğrudan Groz-Beckert standında yeni ürünleri deneyimleme şansına sahip oldular ve Çin tekstil piyasası ile ilgili en son haberleri WeChat uygulaması ile akıllı telefonlarından edinebildiler.

Groz-Beckert ürün alanlarını, denenmiş ürün yelpazesi ve test edilmiş akrilik cam makinelerini, bazı yeni akrilik cam sergiler ile birlikte sundu. Örme bölümüne, çorap üretimi için yeni bir akrilik cam makinesi eklenirken, firma Dikiş bölümünde yeni bir akrilik cam dikiş makinesi sundu.

Keçeleme (Nonwoven) bölümü, 1:18 ölçeğinde 3D baskı modeli olarak, elyaf iğne delme hattının can alıcı noktasının Asya’da yaşandığını gösterdi. Firma, orijinal sistemi görmek isteyen ziyaretçilerini, Almanya’daki Teknoloji ve Geliştirme Merkezi’ne davet etti.

Groz-Beckert, akrilik camda tekrarlanan bir dokuma makinesinin kullanıldığı WeavingLoom’u kullanarak, gerilim çerçevelerinin ve güçlerin yanı sıra çözgü durdurma hareketlerini, düşme kablolarını ve PosiLeno® leno sistemini harekete geçirdi. Tafting, kontrollü ve koordineli malzeme seçimi ve en sıkı toleranslarla uyumluluktan etkilenen mastar parça sistemini gösterdi. Ayrıca Taraklama bölümü, kıyafetlerin döner düz kart ve makaralı bir kart gösteren iki etkileyici akrilik cam sergisinde sunuldu.

Groz-Beckert standındaki yeni şeffaflık anlayışıyla tekstil makinelerindeki farklı bileşenler arasındaki etkileşimi etkileyici bir şekilde gösterdi. Fuar, Groz-Beckert’in iğneler ve sistem parçalarının son derece düşük toleranslarını açıkça ortaya koydu.

ITMA Asia 2018, Groz-Beckert için son zamanlardaki çok sayıda ilginç tartışmalar ve büyük teşviklerle tam bir başarıydı.