Otomotiv Sektöründe Yüksek Verimlilik İçin Etkili Araçlar

Groz-Beckert’in otomotiv ihtiyaçları için özel olarak geliştirdiği takımlar sistemi yüksek performansı ile sektörde dikkat çekiyor. 

Küresel otomobil pazarları oldukça rekabetçidir. Üreticiler ve markalar için, rekabetin üzerine çıkmak için her ayrıntı çok önemlidir. Alıcı için ise aracın tasarımı ve içi, satın alma durumunda kararı verici etkenler arasında girer.

Otomobilin halıları bu karar verme sürecinde sadece ikincil bir etkiye sahip olabiliyor. Otomobil alıcıları iyi görünen, temizlenmesi kolay, iyi tutan ve sürdürülebilir, çevre dostu malzemelerden yapılmış bir halıya çok değer veriyor.

Ağırlık azaltma

Buna karşılık, dövülebilirlik, boyutsal kararlılık ve sürdürülebilirlik gibi unsurlar otomotiv halı üreticileri için önemlidir. Ağırlık azaltma konusu da CO² emisyonları açısından araba tasarımında önemli bir unsurdur. Bu nedenle otomobil mobilyalar için daha düşük taban ağırlıkları gereklidir. Ancak buna rağmen görünüm ve teknik özellikler en yüksek standartları karşılamaya devam etmelidir.

Ağırlıklı olarak üst orta ve lüks sınıf araçlarda kullanılan püsküllü halılar bu kriterlerin tümünü karşılıyor. Kesik hav işlemiyle üretilen kadife kumaşın mükemmel bir yüzeyi ancak yüksek kaliteli aletler kullanılarak mümkündür. Bu işlem, kullanılan mastar parçaları için oldukça zordur. Yüksek kalite talepleri ve sürekli maliyet baskıları, otomobil halı imalatçılarının modern ve son derece verimli bir üretim sürecine sahip olmalarını gerektiriyor. Bu durumda, Groz-Beckert’in otomotiv ihtiyaçları için özel olarak geliştirdiği takımlar sistemi mükemmel performans sağlıyor.

Groz-Beckert takımlar sistemi,

Groz-Beckert takımlar sistemi, uygulamaya bağlı olarak TK Standardı (HSS) veya TK SC (karbür kesici uçlu) tipi tafting bıçakları ile donatılabiliyor. CPLM SC (Karbür kesici uçlu Kesik Kazık Lüper Modülü), bu kesme sisteminde mükemmel dengeli bir ortaktır ve şunları garanti eder:

  • Geliştirilmiş kesme özellikleri
  • Yüksek kaliteli enine kesit / halı yüzeyleri
  • Optimum bıçak desteği
  • Çoklu tekrar bileme
  • Daha uzun çalışma süreleri ve servis ömrü

Otomotiv gösterge parçası sistemi, çok çeşitli uygulamalar ve iplik tipleri için çeşitli tasarımlarda bulunan mükemmel dengeli tafting iğne modülleri ile tamamlanmış. Hassas aralık ve sürekli yüksek kalite, aletlerinizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlıyor.