Groz-Beckert Techtextil ve Texprosess Fuarı’nda İnovatif Gücünü Sergileyecek

Araştırma, geliştirme, üretim, planlama ve danışmanlık alanında uzmanlar, 14 – 17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Techtextil ve Texprocess Fuarı’nda bir araya gelecek.

Teknik tekstiller ve nonwoven kumaşlar için önde gelen bu iki fuar, “Kentsel Yaşam – Geleceğin Şehri” trend temasına özel olarak odaklanıyor ve endüstrinin geleceğine genel bir bakış atıyor. Ayrıca fuarda yer alacak olan dünyanın önde gelen endüstriyel makine iğneleri tedarikçisi Groz-Beckert, Örgü, Dokuma, Keçe, Tarak ve Dikiş ürünleri alanındaki kapsamlı ürün ve hizmet portföyünü Salon 3.0 Stand F03’de ziyaretçilerine sergileyecek.

Groz-Beckert Weaving Rondofil

Groz-Beckert, Örgü alanında, yuvarlak örgü, ayakkabı, triko ve düz triko ürün alanlarında portföyünü sergilemeye hazırlanıyor. Odak noktası sistem çözümleri üzerine olan şirketin kusursuz olarak koordine edilmiş sistem bileşenleri, tam etkileşim sağlayarak ürünlerin düzgün bir şekilde görüntülenmesine ve proses güvenilirliğinin arttırılmasına yardımcı olur.

Groz-Beckert Weaving Jacquard

Diğer bir önemli konu arasında, kaplamalı iğneler dahil yeni karmaşıklıklarda iğneler sunmak gibi ürün portföyünün genişletilmesi yer alıyor. Şirketin, patentli litespeed® plus versiyonundaki ilave iğne tipleri ve makine üreticileri ile yakın işbirliği içinde geliştirilen yeni sistem bileşenleri, müşterilerin yüksek kalite standartlarını karşılayıp ürün portföyünü tamamlıyor. Ayrıca Groz-Beckert, sunduğu özel uygulamalar için geliştirdiği bireysel gelişmelerle müşterilerinin yeni iş alanlarına girmelerine olanak sağlıyor.

Techtextil’de Groz-Beckert’in Dokuma ürün alanı, dokuma hazırlığı ve dokuma aksesuarları için geliştirilen ürün yelpazesini sunacak.

Buna ek olarak, fuar standında hem ayrıcalıklı güçler hem de monofilamanla ilgili yeni bilgiler sunulacak: En yüksek sıra yoğunluklarına ek olarak, bunlar aynı zamanda özellikle ipliğe karşı hassas bir işlem yapılmasını sağlıyor. Lehimlenmemiş fakat monofilamentin içine yapıştırılmış inovatif ip geçme halkası ile birlikte, Groz-Beckert, ağırlıkları tutarlı kumaş kalitesi ve maksimum makine verimliliği sağlıyor. Yeni ANTABRA yüzey işleyişi, ek aşınma direnci imkanı sunuyor.

Keçe alanı, Groz-Beckert’in kişiselleştirilmiş ürünü ile mutlak bir yenilik sunuyor:

Groz-Beckert müşterisi, özelleştirilebilir müşteri etiket sayesinde, gelişmiş know-how korumasından ve aynı zamanda üretimdeki iğneleri kullanırken daha fazla güvenlik ve güvenlikten de yararlanırlar.

Standın bir diğer önemli özelliği, elyaf iğneleme hattının (SVL) 3D baskı modelidir. SVL, Groz-Beckert müşterileri ve ortakları için son iki yıldır şirketin Albstadt merkezinde, Almanya’daki Teknoloji ve Geliştirme Merkezi’nde (TEZ) bulunuyordu.

Geleneksel nonwoven kumaş endüstrisi içerisinde, Groz-Beckert’in GEBECON® keçe iğnesi, mümkün olan en iyi kırılma / bükülme özelliklerini ve böylece optimize edilmiş iğneleme parametrelerini ve ayrıca nihai ürünün iyileştirilmiş yüzey kalitesini barındırıyor. Groz-Beckert, bu iğnenin çalışma şeklini, patentli şekli ile ilgili ayrıntıları insan ölçekli bir iğne sergisi kullanarak fuar standında tanıtacak. Groz-Beckert ayrıca Spunlace müşterileri için hazır bir sergiye sahiptir: Gelişmiş elle dokuma özelliklerine ek olarak inovatif HyTec® P jet şeridi, çizilme direnci, eğilme sertliği ve servis ömrü gibi tüm mekanik özellikler üzerinde olumlu bir etkiye sahip bir duruş sergiliyor ve önemli ölçüde daha yüksek bir sertlik sağlıyor.

Groz-Beckert Carding Evostep

Taraklama alanı Groz-Beckert’in nonwoven kumaş endüstrisi için ürün yelpazesini tamamladı. Techtextil’de ziyaretçiler, farklı diş geometrilerini doğrudan karşılaştırabilecekler. Çalışan ve kullanıcı SiroLock® ve EvoStep®’i yapağıda gelişmiş elyaf kontrolü sağlamak gibi ayarlayabiliyor. SiroLock® ayrıca taraklamadaki performans iyileştirmeleri ile etkilenirken, EvoStep® seti hammaddelerin korunmasına önem verir.

Şirketin Dikiş ürün alanı, bu yıl ki Texprocess Fuarı programında çeşitli özel uygulama iğneleri ile birlikte yer alacak. Özel iğneler, tekstil ürünlerini dikerken sorunsuz dikiş işlemleri için güvenilirliği ve üretkenliği arttırmayı amaçlıyor. Teknik tekstillerin orta ve ağır dokuma işlemleri için özel olarak tasarlanmış uygulama iğneleri olan SAN® 5.2 ve SAN® 6’ya ek olarak yeniden tasarlanmış SAN® 10 XS özel uygulama iğnesi ise fuarda ilgileri üzerine toplayacak. SAN® 10 XS özel uygulama iğnesi, yeniden tasarlanmış geometrisi sayesinde, ince, en iyi ürünler ve malzemeler üzerinde daha da hassas işleme özelliği gösteriyor.

Groz-Beckert Carding Sirolock

Aynı zamanda dikiş alanı, INH (Ideal Needle Handling) kalite yönetimi ile yerinde incelenebilecek. Patentli prosesler, müşterilerin dikiş makinesi iğnelerini dikiş işlemi boyunca işlemesine yardımcı oluyor ve ayrıca iğne kırılmalarını belgelemek için dijital bir çözüm sunuyor.

Akademi, Teknoloji ve Geliştirme Merkezi (TEZ) ortak birimler arası müşteri hizmet programını birlikte sunacak. Bu programda, çeşitli eğitim kursları, test hizmetleri ve ortak gelişmeler bir çatı altında birleştiriyor. Ek olarak program, müşteri odaklı standart çözümler veya bireysel teklifler ile çok çeşitli gereksinimler için uygun çözümler barındırıyor.