Groz-Beckert Yeni Şeffaflık Anlayışıyla ITMA Asia’da

Groz-Beckert, dokuma, tafting, nonwoven ve dikiş alanındaki yeniliklerini akrilik modellerle ITMA Asia’da sunacak.

Altıncı ITMA Asia ve CITME, 2018 yılında Çin’in Şangay kentinde düzenlenecek. 15-19 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek tekstil endüstrisinin önde gelen bu ticaret fuarı, Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi’nde zyaretçilerini ağırlayacak. Groz-Beckert, altıncı ürün alanında ve D25’teki 4 no’lu stand’ında müşterilerini ve partnerlerini ağırlayacak.

WeChat

Groz-Beckert, Çin pazarı ile en verimli iletişimi sağlamak için WeChat hesabını 2017 yılında devreye soktu. O zamandan beri, iğne üreticisi şirket ürünler, hizmetler ve Çin tekstil pazarının tüm yönleriyle ilgili en son yenilikler hakkında müşterilerine haftalık bilgi veriyor. WeChat’in içerikleri her zamanki gibi Çince yayınlanıyor. Ayrıca Groz-Beckert hesabı İngilizce içerikler için de linkler içeriyor. Groz-Beckert standında ziyaretçiler, şirketin resmi WeChat hesabı hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatına sahip olacak.

Groz-Beckert, Örgü (örme ve çözgü örme) ürün alanı olan yuvarlak örme, düz örme, paça giyim ve çözgü örme portföyünü ITMA Asya’da sunacak. Şirketin ürün bölümü, sistem odaklı bir yaklaşıma sahip olacak. Son derece sıkı üretim toleransları sayesinde, tek bir kaynaktaki iğneler ve sistem parçaları, sorunsuz etkileşim araçları ile tam olarak koordine edilmeyi garanti ediyor.

Bu yıl, çorap makinesinin yeni akrilik modelleri, şeffaf örgülerini farklı örgü teknolojilerine doğru yönlendiriyor. Sergi, çorap ve dikişsiz çoraplardan on farklı model için iğneler ve sistem parçaları olmak üzere farklı ölçülerde Groz-Beckert ürünlerini geniş bir yelpazede gözler önüne seriyor. Şirket, örgü işi bölümünde stand ziyaretçilerine geniş bir tanıtım yelpazesi sunmayı planlıyor.

KnotMaster

Bir sistem tedarikçisi olarak Groz-Beckert, dokuma bölümünde gerek temizleme, tahar, ilmik bağlama işlemlerini gerekse dokuma işlemlerini, benzersiz ürün çeşitliliği ile sunacak. Ziyaretçiler bu ürünlerin bir kısmını ITMA Asia’da deneyebilecek. KnotMaster yüksek performanslı ilmik bağlama makinesi dokuma hazırlık alanında sunulacak. Bu makina tek ve çift düğümlerden kısa düğüm uçlarına, dört düğüm tipine ve iplik kopması izlemesine kadar geniş fonksiyonlara sahip.

Müşteriler, gücü teli (Heald frames) çerçeveleri ve gücü (Heald) yanı sıra çözgü durdurma hareketleri, giriş telleri ve PosiLeno® leno sisteminin akrilik camdan yapılmış kopya dokuma makinesini WeavingLoom’da hareket halinde deneyimleyebilecekler. Ayrıca, kıvırcık iplikten jakar kumaşına kadar farklı uygulamaları vurgulayan dört kumaş şeridi de sunulacak. Dokuma aksesuarları soket çerçevelerinin tasvir edici el örnekleri ve gücü (healds), dokuma sergisini tamamlayacak.

Bir geliştirme ortağı olarak Groz-Beckert, Albstadt, Almanya’daki Tekstil ve Geliştirme Merkezi’nde (TDC) Felting (nonwoven) alanında kendi elyaf iğne delme hattı ile uygulama bilgisini genişletti. Bu sistem, testler ve ortak projeler için müşterilere ve ortaklıklara kapılarını açıyor.

GEBECON® Keçe İğnesi

Groz Beckerts ürün bölümü, ayrıca geliştirilmiş yüzey kalitesine ve optimum eğilme direncine sahip patentli GEBECON® Keçe İğnesi’ni de sunacak. EcoStar® Keçe İğnesi, yüzey kalitesi için en yüksek talepleri olan tüm uygulamalar için gerçek bir öneme sahip. Standart iğne ile karşılaştırıldığında bu Keçe İğnesi % 13 oranında azaltılmış özel çalışma kısmı kesitiyle karakterize bir özellik barındırıyor. EcoStar®’ın geometrisi, elyafta daha dar bir temas açısı oluşturur ve böylece elyafta daha yüksek bir elyaf tutma kapasitesine elde edilir.

Dokusuz örgüsüz kumaş müşterileri için Groz-Beckert, inovativ HyTec® jet şeridini sunacak. Önemli ölçüde daha yüksek sertlik ve yaylı sert özelliklerin tüm mekanik özellikler üzerinde olumlu bir etkisi vardır. Önemli ölçüde daha yüksek sertlik ve yaylı sert özellikler, tüm mekanik özellikler üzerinde olumlu bir etki yaratır. Müşteriler, jet şeritlerini değiştirirken önemli ölçüde geliştirilmiş taşıma özelliklerinden, optimum servis ömründen ve yüksek çizilme direncinden yararlanır.

Sistem sağlayıcısı olarak Groz-Beckert, tafting iğneleri, ilikçiler, dokuma tarağı parmakları, tafting bıçakları ve Tufting alanındaki tüm alet bileşenlerini tek bir kaynaktan sunmaktadır. Groz-Beckert’in Gauge Parça Sistemi, kontrollü ve koordineli malzeme seçimini ve en dar toleranslarda bile tutunmayı etkilemektedir. Kullanılan tüm bireysel araçlar arasındaki kesin boyut koordinasyonu, sistem içindeki çeşitli bileşenler arasında sorunsuz bir etkileşim için temel oluşturur. Böylece, Groz-Beckert’in gösterge parçası sistemi, halı ve suni çim üreticilerinin işlevsellik, güvenilirlik ve dayanıklılık için tüm gereksinimleri karşılayarak, kayda değer bir maliyet tasarrufu sonucu sağlar.

SiroLock®

Taraklama alanındaki giysiler arasında mükemmel bir şekilde koordine edilmiş karşılıklı etkileşim, hem döner düz kartta hem de makaralı kartta optimal bir tarama sonucuna ulaşır. Nonwoven endüstrisinde özel giysi geometrilerinin kullanımı, doffer SiroLock® ve EvoStep® gibi teller, daha iyi elyaf kontrolü ve daha düzgün bir ağ sağlar. SiroLock® kart kaplama, rulo kartının daha yüksek performans göstermesini sağlarken, EvoStep® kart kaplama, hammaddeyi tasarruf etmeye odaklar.

İplik endüstrisi için Groz-Beckert, metalik kart kaplama, düz üst ve sabit düz giysiler ile esnek şeritler sunmaktadır. Özellikle sentetik elyafların işlenmesi için şirket, eğimli bir diş profiline sahip özel bir kart kaplaması sunmaktadır.(sentetik doffer teli D40-30-52C CBF) Bu, silindirden kartuşa daha iyi bir elyaf transferi sağlar, böylece geliştirilmiş düz bir kalite ve daha iyi döner bir düz kart verimliliği yaratır.

Groz Beckert’in dikiş ürün alanı, ITMA Asya’da farklı dikiş formasyon tiplerinin nasıl ayrıntılı olarak çalıştığını ziyaretçilere gösterecek. Başlıbaşına dikiş tipleri, ipliklerin sayısı ve geometrik düzenlemesi bakımından farklılık gösterir ve altı temel tipe ayrılır (100 ila 600 arası sınıflar). Ticaret fuarında ziyaretçiler dikiş tipi 605’i (zinciri dikişi kaplama) deneyimleme fırsatı olacak. Üç iğne ipliği, bir lüper ipliği ve bir kaplama ipliğinden oluşur ve örgü kumaştan mamul giyim eşyalarına bağlantılar ve fantezi dikişler dikmek için kullanılır. Groz-Beckert standında makine, iğne ve iplik arasındaki etkileşim, dikiş makinasinin akrilik replikası ve etkileyici bir animasyon ile ziyaretçilere gösterilecek.