Hindistanlı Tekstil Şirketi BRÜCKNER’in Sanforizasyon Serisinden Memnun

BRÜCKNER’in sanforizasyon serisi özellikle zor ve hassas makineler için tavsiye ediliyor.

Başarılı bir üretici olan Ganga Fashion Pvt. Ltd, takım elbise ve hint kadın elbiselerinin ihracatçısı ve tedarikçisi olarak 1995 yılında Surat (Gujarat, Hindistan)’da kurulmuştur. Şirketin çok çeşitli görünüm ve stillerdeki renkli ve modaya uygun ürünleri, doğada rahatlatıcı ve tasarımda çekiciliğe sahiptir. Ürünler ileri teknoloji ve üstün kaliteli kumaşlar kullanılarak dizayn edilmiştir. Şirket, müşterilerinin toplu ve acil taleplerini karşılamak amacıyla üretim tesisini modern makinelerle iyi bir şekilde döşenmiştir.

Takım elbise ve hint kadın elbisesi, büzülme direnci, ince dikiş, pürüzsüz doku, cilt dostu, renk haslığı ve rahat uyumu için oldukça talep ediliyor. Üretimin tüm süreçleri, düzgün ve sistematik bir iş süreci sağlayan yetenekli profesyonellerin rehberliği altında denetleniyor.

2017 yılında şirket, 2018 başlarında üretime başlayan bir BRÜCKNER sanforlama serisi satın aldı. Üretim hattının ana bileşenleri, kauçuk kayış sıkıştırmalı büzme ünitesi, keçe silindiri ve soğutma silindirleridir. Sıkıştırmalı büzme ünitesi, kumaşa dengeli bir yapı, ipek benzeri bir parlaklık ve pürüzsüz bir yapı sağlar. Ek olarak, bu ünite kalan büzülmeyi % 3’e kadar azaltabiliyor.

Makinenin kullanımı çok kolay avantajlara sahip. Gerilim ve yazılım kontrolü, herhangi bir iz bırakmadan çok hafif kumaşların işlenmesine bile izin veriyor. Üretim hızı dakikada 70 metreye dayanıyor. Hintli üretici makineden çok memnun ve bu makineyi özellikle zor ve hassas makaleler için tavsiye ediyor.