ITM 2022’de Trützschler Group’u Ziyaret edin.

Trützschler Group’un sektör uzmanlığı ve yenilikçi çözümleri, 14-18 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek ITM 2022 fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Trützschler ekibi 3. Salonda 308 A da bulunan İnteraktif fuar standında, tüm iş alanları dahil olmak üzere tekstil endüstrisi için Eğirme, Kart Giyim, Dokunmamış ve Sentetik Elyaflar konusundaki en son sürdürülebilir teknolojilerinin tanıtımını yapacak.

Sürdürülebilirlik ve otomasyon

Dünyanın her yerindeki pamuk ipliği eğiricilerinin taleplerini karşılar: Yeni Trützschler penye makinası TCO 21
Ön temizleyici CL-X, gelişmiş hava teknolojisi sayesinde daha enerji verimli iplik fabrikası.

ITM 2022’nin ziyaretçileri, Akıllı ve sürdürülebilir çözümler vizyonuyla hareket etmekte olan Trützschler’in bu vizyonunu teknolojileri ile nasıl hayata geçirdiklerini tam olarak deneyimleyecekler. Eğirme hazırlığı ile ilgili olarak, mükemmel proses verimliliği ve iplik kalitesi sağlamak için üretkenliği ve otomasyonu en üst düzeye çıkaran yeni ve kullanımı kolay penye makinesi TCO 21’i sergileyecek olan Trützschler Çeşitli grafiklere ve animasyonlara dayalı olarak konuklar, gelişmiş hava teknolojisini kullanan ve daha enerji verimli iplik fabrikalarına katkıda bulunan ön temizleyici CL-X’in  ve akıllı tarak makinesi TC 19i’nin en sonuncusunu görme şansına sahip olacaklar. Ziyaretçiler ayrıca stant da geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış kart şeritlerini görme ve dokunma şansına sahip olacaklar. Müşterilere, sürekli kendi kendine optimizasyon yoluyla yırtık atıklardan ikincil elyafları tararken geri dönüşümde mümkün olan en yüksek kaliteyi elde etme gücü veren özel olarak tasarlanmış TC 19i hakkında Trützschler uzmanlarıyla görüşebilirler.

Modeller ve numuneler, geri dönüşüm uygulamalarına yönelik çözümler de dahil olmak üzere, karton giysiler için benzersiz tel yelpazesini de sergileyecek.

Trützschler Sentetik Elyaflar: Eğirme pozisyonu başına 4 uçlu OPTIMA BCF ekstrüzyon sistemlerimiz piyasada rakipsizdir.
Trützschler Card Clothing benzersiz bir ürün yelpazesi sunar. için özel çözümler de dahil olmak üzere teller ve düz üstler geri dönüşüm.
Trützschler Nonwovens’ın kanıtlanmış taraklama/kağıt hamuru teknolojisi,çevre dostu, biyolojik olarak parçalanabilen bebek ve vücut mendili üretimi.

Trützschler Man-Made Fibers, Dökme Sürekli Filament (BCF) halı ipliği üretimi için OPTIMA platformunun tüm varyasyonları hakkında haberler sunacak. BCF standart kaliteleri, düşük dpf, yüksek numaralı veya üç renkli iplikler olsun – OPTIMA en yüksek üretkenliği ve iplik kalitesini sunmaktadır. Ayrıca stant ta, verimli pamuklu dokusuz kumaş hatlarına ve ayrıca Trützschler’in kanıtlanmış tarak/hamur teknolojisine özel olarak odaklanarak, dokunmamış kumaşlara yönelik teknolojileri hakkında etkileşimli bilgileri paylaşan dokunmatik ekranlarda tanıtım filmleri sunacak. Her iki konsept te, örneğin selüloz ve viskon ve liyosel gibi yeniden üretilmiş selüloz lifleri gibi yenilenebilir kaynaklardan çevre dostu mendillerin üretilmesine olanak tanımaktadır. Ayrıca Trützschler Nonwovens, müşterilerinin ürünlerinin kalitesinin yanı sıra hat performanslarını da takip etmelerini sağlayan yeni dijital çözümü T-ONE’ı tanıtacak.

Türkiye’deki güçlü pazar için çözümler ve hizmetler

Trützschler Türkiye’yi dünyadaki en büyük pazarlarından biri olarak görmektedir. Yenilikçi tekstil makine çözümlerine yönelik talep çok güçlü ve bu sürekli artıyor. Bu eğilim, maliyetleri düşürürken enerji tasarrufu ve kaynak verimliliğini artırma yönündeki sürekli baskıdan kaynaklanmaktadır. Yerel servis ekibi, makinelerinin yaşam döngüsünün her aşamasında müşterileri desteklemeye kendini adamıştır ve olağanüstü performans sunmak için yerel ortakları ile yakın iş birliği içerisindedirler.

Daha iyi verimlilik ve kalite için Trützschler çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve projelerinizi satış ve servis ekibi ile görüşmek istiyorsanız, ITM 2022’deki stantlarını ziyaret etmelisiniz. Trützschler ekibi Haziran ayında İstanbul’da sizler ile  buluşmak için sabırsızlanıyor.