ITMA ASIA ve CITME 2018’e Yoğun Katılım Bekleniyor

ITMA ASIA + CITME Fuarı, Şanghay’da düzenlenecek büyük etkinlik için hazırlanıyor. Etkinliğin dünyanın dört bir yanından yaklaşık 100.000 ticari ziyaretçi çekmesi bekleniyor.

CEMATEX başkanı Fritz P. Mayer ITMA 2018 düzenlenen organizasyon için ziyaretçileri bilgilendirdi: “Çin’in içinden ve dışından çok sayıda ziyaretçiyi bir araya getirmeyi merakla bekliyoruz. Ziyaretçilerimizin gezilerini erken planlamasını öneriyoruz. Etkinliğe katılmak isteyen ziyaretçileri mağdur etmemek adına yaka kartlarını çevrimiçi olarak satmaya başladık. Web sitemiz, katılımcıların zamanında kayıt yapasını, gezilerin hazırlanmasını ve ziyaret etmek isteyenlerin detaylı bilgi almasına olanak sağlıyor. ”

Online olarak www.itmaasia.com ve www.citme.com.cn adresinden 30 Eylül 2018 tarihine kadar satın alınan yaka kartları ziyaretçiler için özel fiyatlar sunuyor. Ziyaretçiler kayıt olduktan sonra, yaka kartlarını basabiliyorlar. Erken kayıt ziyaretçilerin fuar sırasında olası uzun kuyruk sıralarından kaçınmasına da yardımcı oluyor.

Yabancı uyruklu çoğu vatandaşın Çin’e giriş için vize alması gerektiğinden uzun sürdüğü için ziyaretçiler seyahatlerinde olası aksaklıkları önlemek adına vize başvurularını erken göndermeleri de tavsiye ediliyor.

Talebi karşılamak için ek alan ayrıldı

ITMA ASIA + CITME 2018 Fuarı’nın ortak sahipleri, yoğun talep üzerine, Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi (NECC) North Hall’da (NH) ek yer ayırdı. İlave alan ile daha fazla katılımcıyı barındıracak sektör tahsis planı revize edildi.

Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) başkanı Wang Shutian, “Etkinliğe gösterilen güçlü talep, etkinliğin popülaritesini kanıtlıyor. Başvurular için son başvuru tarihine kadar uzun bir bekleme listesi aldık. Bu nedenle, mekana mevcut olan ek yer ayırma kararı aldık. ” dedi.

CEMATEX ve Çinli ortakları, Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT-Tex, Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) ve Çin Sergi Merkezi Grubu (CIEC) tarafından sahip olunan ITMA ASIA + CITME 2018, 15-19 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek. Etkinlik, Beijing Textile Machinery International Exhibition Co. Ltd. tarafından organize ediliyor ve ITMA Services tarafından ortaklaşa düzenleniyor. Japonya Tekstil Makineleri Birliği (JTMA), gösterinin özel bir ortağıdır.

ITMA 2018’de, en son makinelerini sergileyen 28 büyüyen ekonomi, aynı zamanda otomasyon ve enerji tasarrufu sağlayan 1,700 yerel ve uluslararası tekstil makine üreticisi olması bekleniyor.