KARL MAYER Hindistan’da Başarısını İkiye Katladı

 KARL MAYER karlı bir pazarlama girişimi VDMA Sempozyumuna katılarak Mayıs 2018’de kendi Triko Çemberini Oluşturdu.

KARL MAYER 2015 yılında, Hindistan’dan diğer küresel şirketlerden daha önce hiç olmadığı kadar çok makine sipariş etti ve bu da Hindistan’ı KARL MAYER  en önemli üç satış bölgesinden biri haline getiriyor.

KARL MAYER Satış müdürü Mark Smith  Hindistan pazarı hakkında şunları söyledi: “Hindistan’ın yaklaşık 1.3 milyarlık bir nüfusu var, bunların hepsi de giysiye ihtiyaç duyuyor. Bu ülke büyüyor ve gelişmeyi desteklemek için KARL MAYER ideal konumda. ”

KARL MAYER, yüksek hızlı makineler sunmanın yanı sıra, Hintli müşterilerine çözgülü örme konusunda uzmanlık ve tekstil ürünleri için yeni fikirler de sunuyor.

Bu alanda  aktif faaliyetlerinden birisi  KARL MAYER, VDMA (Alman Mühendislik Federasyonu) tarafından düzenlenen sempozyumda konuşmacı olarak yer alması oldu. “Alman Teknolojisi Hint Tekstil ve Nonwoven’larla Buluşuyor” başlıklı bu  konferans, 15 ve 16 Mayıs 2018’de Mumbai’de gerçekleşti.Aynı zamanda KARL MAYER, düzenli olarak kendi Tricot Circle etkinliklerini düzenlemektedir.

 

Almanya’dan Yenilikler

Hindistan’daki VDMA Sempozyumu, 30’dan fazla tanınmış şirket tarafından sunulan 36 uygulamaya yönelik makale içeriyor. Sempozyumda KARL MAYER, çözgü örme için TERRY.ECO konseptini gösterdi. Terzilik ürünlerinin ekolojik ve ekonomik üretimi için bu sistem ziyaretçiler için oldukça yararlı bir etkinlik oldu.

Dokuma şirketlerinden pek çok temsilci de dahil olmak üzere, oditoryumda yaklaşık 100 Delege  KARL MAYER ‘in konuşmacısı Mark Smith, “Geri bildirimler beklediğimizden çok daha iyiydi. Dokumacıların havlu kumaşları üretmek için çözgü trikolarının avantajlarından bir etkinlik oldu.”

Triko müşterileri için know-how

KARL MAYER’in düzenlediği 3. Triko Çemberi, 135 delegenin katılımıyla gerçekleşti. Yoğun ilgi gören etkinlik ülkenin her yerinden ziyaretçi ağırladı.

Etkinliğin odak konuları, çok çeşitli giysi kumaşlarının tasarlanması ve havlu ürünlerinin üretimi için yüksek hızlı triko makineleri tarafından sunulan olanaklardı.

Hindistan’daki birçok çözgü örgü şirketi, nakış zeminleri ve kumaş için basit kumaşlar üretmeye odaklanıyor. Bununla birlikte, HKS 4-M EL bundan çok daha fazlasını yapabilir.

KARL MAYER’deki tekstil ürün geliştirmedeki bu uzman, çok yönlü HKS modelinin ürettiği yer ve farklı geometrik desenler içeren çeşitli şeffaf kumaşları gösterdi.

HKS 4-M EL  makinası olası zemin yapıları, petek, elmas ve atlas ağ yapısı gibi klasik triko tiplerini içerir. Raschel örme kumaşların görünümü ile entegre elmas desenleri içeren Atlas ve filet tül zeminler de kullanılabilir.

Mark Smith, “Dört çubuklu HKS makinesinin kalıplama olanakları onu Hindistan’da popüler hale getirecek” diyor. Ancak HKS 3-M’de üretilen yeni bir koleksiyon  da büyük ilgi gördü. İnce, şeffaf zeminleri ve yoğun, çizgili desen blokları sayesinde hafif, vual benzeri kumaşlar özellikle dikkat çekicidir ve ziyaretçilere makinelerinin potansiyelini daha etkin bir şekilde nasıl kullanacakları konusunda fikir verdi.

Başka bir vurgu olarak, Klaus Schulze, çözgülü örme kumaşlar üretme olasılıklarını gösterdi. TM 4-TS EL, bu tekstil ülkesi için özellikle ilgi çekicidir. Delegeler ayrıca, kurutma için bir pamuk tarafı ile çift yüzlü bir kumaştan yapılmış bir plaj havlusu ve kesik açılı döngülerle polyester mikro fiberlerden yapılmış bir taraf ve üzerinde uzanmak üzere bir renk baskılı tasarımın tarif edildiği bir kağıt ile ilgilendiler.

Diğer başlıklar da ilgi çekiciydi ve spor meraklıları için HKS makine serisinde üretilen yenilikçi tekstil ürünleri, spor giyim ve zerafet için akıllıca tasarlanmış, şık RSJ kumaşları ve KARL MAYER’in Sanal Showroom’u gibi pek çok soruyu gündeme getirdi.

KARL MAYER’in temsilcileri, delegelerden aldıkları geri bildirimlerden ve aralarında yaptıkları görüşmelerden iyimserdi. Klaus Schulze, “Pazar muhtemelen 2018 / 19’da toparlanacak” dedi.

KARL MAYER, etkinliği bölgesel temsilcisi A.T.E.’nin desteğiyle gerçekleştirdi.