KARL MAYER Techtextil Hindistan’da

KARL MAYER, kompozitleri de içerecek şekilde genişletilmiş sunumu ile birlikte Techtextil INDIA’da yer aldı.

KARL MAYER, Çözgü Örme, Çözgü Hazırlama ve Teknik Tekstilleri ile beraber 20 – 22 Kasım 2019 tarihleri arasında Bombay Sergi Merkezi’nde bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek Techtextil HİNDİSTAN’a katılıyor.

Yenilikçi dünya pazar lideri, Alman Pavilyonu’nda 20 m²’lik bir standla orada olacak. Bu yılki fuarda, Kompozitlerin Dünyası ile kompozit malzemeler için ayırılmış bir alan olacak. KARL MAYER Teknik Tekstiller, bu genişlemenin ziyaretçi tepkisi üzerinde olumlu bir etkisi olacağını düşünüyor. KARL MAYER Technische Textilien GmbH Satış Müdürü Hagen Lotzmann konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı, “Kompozitler Hindistan’da önemli bir alandır. Şimdiye kadar, bu sektör için özel bir ticaret fuarı olmadı,”

KARL MAYER iştiraki, dergi atkı yerleştiriciliğinin yanı sıra yüksek performanslı iki ve çok eksenli çözgü örme makinelerinin bulunduğu yenilikçi çözgü örme makineleri üretiyor ve Techtextil HİNDİSTAN’da kendileri üzerinde üretilen tekstillerin yenilikçi uygulamalarda nasıl kullanılabileceğini gösterilecek. Hagen Lotzmann, şirket hedefleri ile ilgili,“Hindistan’daki Techtextil’de tam bir çözüm tedarikçisi olarak yer alacağız”dedi. Hindistan’da çözgü örme jeotekstiller için özellikle yüksek bir talep var. Bu stabil tekstiller, örneğin, yol inşaatı projelerinde yamaçların güçlendirilmesi, kıyı mühendisliği projelerinde su yolu bankalarının dengelenmesi ve depolama alanlarının kapatılması için kullanılıyor.

Diğer kazançlı uygulamalar, basılı reklam medyalarını ve kamyon brandalarını içeriyor. Şirketin satış Müdürü, rüzgar türbini sektöründen çok sayıda bilgi almayı bekliyor. Hagen Lotzmann cümlelerine şu sözleri ekledi,“Çok eksenli çözgü örme makinelerinde camdan üretilen çok eksenli tekstiller çoğunlukla rotor kanatlarını üretmek için kullanılıyor. Hindistan’daki bu özel uygulama için bir çok umut vaat eden proje uzun zamandır sürdürülüyor”

KARL MAYER standındaki diğer konular arasında teknik ipliklerin prosesi için yüksek performanslı çözgü hazırlama ekipmanları ve KARL MAYER’in sürdürülebilir ve verimli havlu kumaş üretimi için geliştirdiği terry.ECO. yer alıyor.