KARL MAYER Verimliliği Yukarı Taşıyor

KARL MAYER, İtalya’da denim için yeni bir Ar-Ge merkezi açtı.

KARL MAYER ROTAL, denim mükemmellik merkezini müşterileri için bir kurum içi gösteri ile genişletti ve şirket aynı zamanda doğumunun 50. yıldönümünü kutladı. Denim mükemmellik merkezinde GREENDYE pilot kurulum, akademi, gösteri salonu ve 500 m²’lik bir alanda toplantı salonlarını içeren yepyeni bir yeterlilik alanı mevcut. Genişletme, fabrika turu, makine gösterisi ve uzman sunumlarını içeren bu etkinlik programı ile müşterilerin üretimlerini daha verimli ve sürdürülebilir hale getirmek için yeni fırsatlar sunuldu.

13 Metre Uzunluğundaki Pilot Kurulum

Uluslararası müşterilerden yaklaşık 34 temsilci Mezzolombardo’nun davetini kabul etti. Konuklar özellikle 13 metre uzunluğundaki pilot kurulumdan etkilendiler. Bu ekipman, çevre dostu ve verimli azot boyama teknolojisini gerçek yaşam koşullarında 1:10 ölçeğinde simüle etmek için kullanılıyor. Ek olarak, KARL MAYER ROTAL kapsamlı servis hizmeti ile de öne çıkıyor.

Teknoloji ve Ürün Şefi Stefano Agazzi, etkinliğin başarısını özetlerken şu ifadeleri kullandı. “Müşteriler bize kendi iplikleri ile gelebilirler. Bize getirilen ipleri boyayıp çözer ve İtalyan ortaklarımızla birlikte çalışırız, daha sonra önceki ürünlerle karşılaştırılabilir dokuma kumaşlara dönüştürürüz. Birçok misafirimizle bazı özel projeleri bile tartışabildim.”

WEBSHOP YEDEK PARÇA Platformunun Yükseltilmesi Başlangıç Çizgisinde

KARL MAYER, müşterilerini günlük işlemlerinde daha etkin bir şekilde desteklemek için WEBSHOP YEDEK PARÇALARI platformunu genişletiyor. Birkaç yeni fonksiyonla bu çevrimiçi sipariş platformu artık daha da kullanışlı hale gelecek. Konu ile ilgili olarak Barselona’daki ITMA 2019’da, web mağazasını, işlevlerini ve avantajlarını gösteren yeni bir film yayınlanmıştı. WEBSHOP, bu lider ticaret fuarında çözgü hazırlama sektörü için bir ilke imza attı. WEBSHOP çok önceden kurulmuş olan web mağazası ile birlikte mevcut tüm fonksiyonları, sektör temsilcilerine başarıyla sunuldu. KARL MAYER’in işletme birimlerinin web mağazaları da belirli fuarlarda tanıtılıyor. Çok fazla ilgi çeken Mart 2019’daki JEC World sergisinde Teknik Tekstiller için geliştirilen Webshop tanıtıldı.

Teknik Tekstiller İçin Çevrimiçi Yedek Parça Tedarikinin Genişletilmesi

WEBSHOP YEDEK PARÇALARI Teknik Tekstiller için 2017 yılında küçük çapta başladı ve o zamandan beri gün geçtikçe genişletiliyor. Özel işlemlerle sipariş platformu, geniş bir müşteri kitlesine sunuldu ve çok iyi karşılandı. KARL MAYER Technische Textilien’in Webshop, şu anda 13 ülkeden müşteriler tarafından kullanılıyor. KARL MAYER Technische Textilien’den Jessica Schwabe, Temmuz 2019’da yaptığı bir açıklamada “Şu anki durumdan son derece memnunuz ve yedek parça işimizi web mağazamız aracılığıyla daha da genişletiyoruz”dedi. Jessica Schwabe, ITMA’da tanıtılan, özellikle faydalı olan yeni bir inovasyon buldu: bu inovasyon, kullanıcıyı doğrudan kendisine sunulan web mağazasına yönlendiren, merkezi erişim adresinin, shop.karlmayer.com adresinin kurulmasıydı. Kullanıcı alternatif olarak, bir açılış sayfası aracılığıyla kullanmak istenilen web mağazasını da seçebiliyor.

Verimliliği Artıran Bir Yükseltme

En son güncelleme ile WEBSHOP YEDEK PARÇALARI teslim sürelerini belirleyebilme özelliği ile genişletildi. Standart teslimat sürelerine ek olarak, ek bir ekran gerekli parça sayısının bir fonksiyonu olarak seçilen öğelerin mevcut mevcudiyeti hakkında da bilgi veriyor. Bu yeni fonksiyon müşteriye gereksinimlerini planlarken optimum destek sağlıyor. Warp Örme için WEBSHOP YEDEK PARÇALARI, geleneksel yedek parça tedarikinin ötesine geçen bazı yeni fonksiyonlar da sunmaktadır. Bu genişletilmiş özellik, müşterilerin sahadaki makine işlemleri üzerinde çalışmalerı ile ilgilidir. KARL MAYER, müşterilerinin gereksinimlerini karşılamak için standart uygulamalar için hizmet paketlerini genişletiyor. Buradaki odak, KARL MAYER’de bir irtibat kurularak rezerve edilebilecek mekanik ve elektrik işlerdir. Örneğin, bir müşteri HKS makinesindeki göstergeyi değiştirmek istiyorsa veya yazılımı güncellemeyi planlıyorsa, çalışmanın türü ve kapsamı ve başlıktaki web mağazasında hangi kişiyle temas kurması gerektiği hakkında bilgi alabiliyor. Sahadaki personel kullanımına ek olarak, pakette KARL MAYER çevrimiçi eğitim programından seçilen web seminerleri bulunuyor. Çapraz satış özellikleri, web mağazasının içeriğini genişletme sürecinin bir parçası olarak da genişletildi.

Kolay Erişim ve Anahtarlama

Ek destek sağlamak için, yedek parça alımı da daha mobil hale getirildi. Örneğin, KM.ON’dan gelen k.maintenance uygulaması WEBSHOP YEDEK PARÇALARINA doğrudan erişime izin verebiliyor. Bu pratik uygulama basit sipariş için Siparişe Tara fonksiyonu ve yedek parçaların orijinalliğini hızlıca kontrol etmek için Parçaları Kontrol Et fonksiyonu için de kullanılabiliyor. Teslimat belgesindeki özel bir sembol, geleneksel siparişten çevrimiçi siparişten kolayca geçiş yapılabilmesini sağlıyor. Belgede gösterilen her ürün, web mağazasındaki kullanılabilirliği ile birlikte, bir alışveriş sepeti sembolü ile işaretlenmiştir. Bir kod belirtilerek, Siparişe Tara fonksiyonu kullanılarak daha sonraki siparişler de kolayca yerleştirilebilir. Bu pratik sembolün ileriki zamanlarda başka belgelere de aktarılacağı bildirildi.

Verimliliği En Üst Düzeye Çıkarmak

KARL MAYER, çözgü örme makinelerinin zemin kılavuz çubuklarını geçirirken maksimum verimlilik için 2 “kılavuzluk, ayrılabilir 1” üniteler geliştirdi. Bu uzun üniteler, kılavuz çubukların güncel 1 “tiplerine göre yeniden işlenmesi için gereken süreyi azaltıyor ve herhangi bir hasar durumunda mevcut 2” ünitelerin dezavantajını ortadan kaldırıyor. Önceden, bir kılavuzda bir kusur varsa, tüm “2” ünitenin değiştirilmesi gerekiyordu, fakat şimdi sadece “1” olan bir bölüm kusur ile kolayca ayrılıp ayrı ayrı değiştirilebiliyor.