KARL MAYER’den Sosyal Mesafeye Rağmen Müşteri Yakınlığı

KARL MAYER Akademi, korona kaynaklı seyahat kısıtlamalarında bile müşterilerine gerekli know-how’ı sağlamak için çevrimiçi seminerler düzenliyor.

Bir süre işlerini internet ortamında gerçekleştirmeyi planlayan şirketin Yeterlilik Merkezi’nde bir saat süren ve diyaloga dayandığı için altı ila sekizden fazla katılımcıya yönelik olmayan web seminerleri oluşturuluyor. KARL MAYER’in e-eğitim konseptini geliştiren Robert Kuna, “Biz herhangi bir ön öğretim istemiyoruz, müşterilerimiz bizimle etkileşim halinde olmaları yeterli. Bu şekilde, bireysel soruları daha iyi yanıtlayabilir ve yeni fikirlerin geliştirilmesini destekleyebiliriz.”dedi ve ayrıca ilgili tüm tarafların yakın işbirliği sayesinde web semineri konularına yeni bir ivme kazandırmayı umduğunu belirtti. Çözgülü örme ile ilgili temel bilgilere ek olarak, küçük birimlere bölünmüş olan müşteriler, pazar durumlarında daha fazla desteklenecek özel bir bilgi edinmelidir. Özellikle şu zamanlarda, birçok çözgü örme işletmesinin çalışanlarının niteliklerini geliştirmeleri için yeterli zamanları var.

Yeni web semineri dizisi 2020 Mayıs ayı ortalarında Roland Bämpfer tarafından başarıyla başlatıldı. Video yoluyla, Hintli müşteriler bu kurs eğitmeninden günlük yüz maskeleri yapmaya uygun kumaş üretme olasılıklarının ayrıntılı bir açıklamasını aldı. Birçok şirket için acilen ihtiyaç duyulan sıhhi ürünlerin üretimi, ülke çapında korona kapanmasının bir istisnasını temsil ediyor. Çevrimiçi etkinliklerin içeriği ile ilgili olarak, Roland Bämpfer şunları söylüyor: “Katılımcılarımızla, Hindistan’da yaygın olarak kullanılan triko makineleri için farklı alıştırma tekniklerini ve uygun iplikleri tartışıyoruz. Bu şekilde, herkes işi için en uygun ürünleri üretebilir hale gelecek.”

Esnek içerikli web seminerlerine ek olarak, gelecek yıldan itibaren şirket, önceki Akademi kurslarını kalıcı unsurlarıyla desteklemek için çevrimiçi eğitim kursları da sunacak. Yeni teklifler, teknik bilgi transferinde verimliliğin artmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.