Kornit Dijital Baskıda Değişen İhtiyaçlara Yeni Çözümler Sunuyor

Textil del Valle Güney Amerika, konfeksiyondan doğrudan baskıya geçişte Kornit Digital’i seçti.

Dijital tekstil baskı teknolojisinde dünya çapında bir pazar lideri olan Kornit Digital, Peru merkezli bir konfeksiyon üretim şirketi olan Textil del Valle Güney Amerika’nın Peru’nun Lima kentindeki 1.1 milyon metrekarelik tesisinde Kornit’in dijital baskı teknolojisini uygulamayı seçtiğini açıkladı.

Textil del Valle, spor ve spor giyim alanındaki küresel liderler de dahil olmak üzere dünyanın en önemli konfeksiyon markalarının çoğuna hizmet veriyor.

Textil del Valle Genel Müdürü, Juan Jose Cordova, “Kornit’in sürdürülebilir baskı teknolojisi, bulmacanın son parçasını oluşturuyor. Bu yüzden konfeksiyonu üretmek, müşterinin ihtiyacına ve talebine göre baskı yapmak ve tek bir yerden kendimiz göndermek için ‘tam pakete’ sahibiz.” dedi ve sözlerine şu ifadeleri ekledi, “Pazarımız, satabilecek veya satamayacak envanter içeren raf raflarından uzaklaşmaktadır ve Kornit çözümü, işimizin ve müşterilerimizin bu belirsizlik ve riski ortadan kaldırmasına yardımcı olmaktadır. Dünyanın en sürdürülebilir tekstil fabrikasıyız ve Kornit, piyasa taleplerini verimli ve sorumlu bir şekilde cevaplamamıza olanak sağlıyor” dedi.

Toksik olmayan pigment bazlı dijital baskı teknolojisi

Textil del Valle, Kuzey Amerika, Avrupa ve Amerika’daki global markalar için giysiler geliştiriyor ve üretiyor. Textil del Valle aynı zamanda müşterilerine “faaliyetlerinin, ürünlerinin ve hizmetlerinin çevre üzerindeki etkisini tam olarak kontrol eden sağlam bir çevre davranışı” sağlayan ISO 14001 sertifikasına sahip Peru’nun ilk tekstil şirketidir. Kornit’in toksik olmayan pigment bazlı dijital baskı teknolojisinin benimsenmesi bu itibara uyum sağlıyor.

Kornit Pazarlama ve Ürün Stratejisi Başkan Yardımcısı Ömer Kulka, “Textil del Valle, lululemon gibi markaları, müthiş kontrol ve verimlilik sağlayan verimli bir iş modeliyle destekliyor” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, “Kornit, söz konusu giysi veya kumaştan bağımsız olarak, günümüzde mevcut olan en hızlı, en parlak, en çevreye duyarlı baskıları sağlayarak bu verimliliği artırıyor. Dünya çapındaki müşterilerin talep ettiği giyim kalitesini sunmak için onlarla ortak olmaktan gurur duyuyoruz.”

Kornit Digital

Kornit Dijital, hazır giyim, giyim ve tekstil endüstrileri için endüstriyel dijital baskı teknolojileri geliştirmekte, üretmekte ve pazarlamaktadır. Şirket, dijital baskı sistemleri, mürekkepler, sarf malzemeleri, yazılım ve satış sonrası destek dahil eksiksiz çözümler sunuyor. Özel çevre dostu NeoPigment baskı işlemiyle dijital doğrudan konfeksiyon baskı pazarına liderlik eden Kornit, doğrudan tekstil baskı değer zincirinin değişen ihtiyaçlarına cevap veriyor. Kornit’in teknolojisi, web’den baskıya, isteğe bağlı ve toplu özelleştirme konseptlerine dayanan yenilikçi iş modellerine olanak tanıyor. Kornit, doğrudan konfeksiyon pazarındaki muazzam deneyimi ile rulodan ruloya tekstil baskı endüstrisinde devrim niteliğinde bir yaklaşım sunuyor. Buna örnek olarak ek bir son işlem gerektirmeden tek bir mürekkep setiyle birden fazla kumaş türüne dijital olarak yazdırma verilebilir. 2003 yılında kurulan Kornit Digital, merkezi İsrail, ABD, Avrupa ve Asya Pasifik’te ofisleri bulunan ve dünya çapında 100’den fazla ülkede müşterilerine hizmet veren küresel bir şirket olarak büyümeye devam ediyor.