Loepfe’den İsviçre’deki Genel Merkezi’ne Modernleşme Adına Yatırımlar

Loepfe, İsviçre’nin Wetzikon kentindeki genel merkezinin genişletilmesi konusunda önemli bir yatırım yaptığını açıkladı. İki ek kat eklenecek mevcut üretim binasının inşaatı bu ayın ilk haftalarında başladı. Binanın eklenecek olan katları, toplam 2.500 m2 taban alanı ile 60 ofis için yeterli alana, modern toplantı tesislerine ve çalışanlar için yeni bir kantin alanına sahip olacak. Genel yönetim yeni binada Ar-Ge, servis ekipleri, R&D, ürün yönetimi, finansal yönetim ve HR bölümlerine yer temin edecek.

Loepfe Brothers Ltd. Şirketi’nin CEO’su Daniel Link, şirket personeli ile birlikte yeni binanın inşaat aşamasının resmi başlangıcını kutlamak için düzenlediği bir etkinlik sırasında şunları söyledi:

“Yeni bina, Loepfe’deki tüm departmanların daha da büyümesini sağlayarak çalışanların daha yakın bir şekilde birlikte çalışmasına, modern ofis ve laboratuvarlarda daha verimli çalışılmasına ve yeni teknoloji tesisinin müşteri ve tedarikçilerin eğitimine sunulmasına imkan sağlayacak.”

Ek katlar, şirketin çevresel sürdürülebilirliğe olan bağlılığını yansıtan modern ahşap bir yapıyla inşa edilecek. Bu yatırımla Loepfe, İsviçre merkezli işletmeye olan bağlılığını tekrar yeniliyor. Yeni merkez aynı zamanda Loepfe Şirketi’nin bölgede modern ve yüksek teknolojide bir işveren olarak devamlılığının güçlü bir işareti oldu. Daniel Link, “Zürih Oberland bölgesinde önümüzdeki yıllar için gelecek vadeden faaliyetler bekliyoruz.” dedi.