Loepfe’nin yeni YarnMaster® EOS’i ile open-end makinelerde benzeri görülmemiş iplik kalitesi

Loepfe Brothers Ltd. bugün, yeni YarnMaster® EOS’un seri üretimde olduğunu ve sevkiyata hazır olduğunu duyurdu. Son teknoloji ürünü optoelektronik teknolojisine sahip olan bu ürün, iplikhaneler için maksimum üretkenliği desteklemek üzere tasarlanmış ve piyasaya sürülen bir ürün yelpazesinin en yenisidir.

YarnMaster® EOS – Open-End Eğirme için Hassas İplik Temizleyici

Yeni YarnMaster® EOS, açık uçlu eğirme işleminde en güvenilir iplik temizleme sonuçlarını sağlar ve piyasadaki en geniş makine çeşitliliğine monte edilebilir. YarnMaster® EOS, rakipsiz stabilite sunan ve istenen iplik kalitesine göre hassas iplik temizleme sağlayan yeni geliştirilmiş bir optik sensöre sahiptir. Uzun süre dayanacak şekilde tasarlanan yeni teknoloji, YarnMaster® EOS’un, önceki modele göre çok daha geniş open-end makinelerde çok yönlü kullanımına izin veren şık dış muhafazasına yerleştirilmiştir. Loepfe, EOS’un gelişmiş işlevleri için sezgisel bir kullanıcı arayüzünün uygulanmasına da öncelik verdi.

Loepfe YarnMaster® iplik temizleyici ürünleri optoelektronik teknolojileriyle tarihe geçerek iplik denetimi ve kalite değerlendirmesini insan gözüne en yakın hale getirmiştir. Loepfe’nin iplik temizleyicileri, tutarlı iplik kalitesi ve maksimum makine verimliliği için birleşik gereksinimleri karşılar.

Loepfe’nin Ürün ve Çözümler Başkanı Guido Wieland şunları söyledi: “Bu, tüm open-end eğirme makinesi sahipleri için sahip olunması gereken bir üründür – YarnMaster EOS tarafından sunulan tutarlılık ve verimlilik kombinasyonu, tüm Dünyada rakipsizdir. İplik kalitesi üzerinde daha önce sahip olduklarından daha fazla kontrol sağlarken, makine verimliliğinin maksimum üretkenlik için optimize edilmesini sağlıyor. ”

Loepfe’nin CEO’su Dr. Ralph Mennicke şunları söyledi: “Yaşadığımız zorlu zamanlara rağmen, Loepfe değerlerine sadık kaldı ve Ar-Ge’ye yatırım yapmaya devam etti. Günümüzde eğirme ve dokuma endüstrisinin karşılaştığı zorlukların farkında olarak, müşterilerimizi desteklemek için en iyi İsviçre teknolojilerini geliştirme yatırımımız tüm hızıyla devam etmektedir. Gelecek gelişmeler ve kilometre taşları hakkında bilgi paylaşacağımız ayları ve yılları dört gözle bekliyorum. “