Loepfe’ye Yeni CEO Atandı

Loepfe, Dr. Ralph Mennicke’yi Loepfe Brothers Ltd.’nin İcra Kurulu Başkanı olarak atadığını duyurdu.

Loepfe, Dr. Ralph Mennicke’yi 14 Nisan 2020’den itibaren Loepfe Brothers Ltd.’nin İcra Kurulu Başkanı olarak atandığını duyurdu. Ralph Mennicke, 2007’de Loepfe’ye katılan ve 2009’da CEO olan Maurizio Wermelinger’den görevi devraldı.

Loepfe Yönetim Kurulu, şirketi ve şirketin bağlı ortaklıklarını yönetmesi için Ralph Mennicke’yi CEO olarak atadı. Şirket, tekstil sektöründe çevrimiçi kalite güvence sistemleri üreten dünyanın önde gelen çözüm ortaklarından biridir. Dünya çapında faaliyet gösteren makine üreticileri, iplik işletmeleri ve dokuma fabrikaları İsviçre’nin Loepfe teknolojisine güveniyor ve işletmelerinde bu teknolojileri kullanıyor.

Ralph Mennicke Münih Teknik Üniversitesi, York Üniversitesi, Mannheim ve ESSEC İşletme Okulları mezunudur. Mennicke’nin fizik Yüksek Lisans ve Doktora dereceleri ile Executive MBA dereceleri bulunmaktadır. Bu göreve gelmeden önce, Ralph Mennicke CEO Yardımcısı, Genel Müdür ve Ürün Müdürü ve geçici Teknoloji, Ürün Yönetimi ve Pazarlama Başkanı olarak Leopfe’de görev yapıyordu.

Doktora programını tamamladıktan sonra Ralph Mennicke, önceki şirketindeki kriz zamanlarında ilham ve etkili liderlik sağlamanın yanı sıra teknoloji, ürün ve pazarın genişlemesine ve satın alımlarına katkıda bulundu. Ralph Mennicke, endüstri kriterleri belirleme ve müşterileri için kalite iyileştirme arayışında, sensör ve ölçüm alanlarında küresel standardizasyon faaliyetlerinde yoğun bir şekilde yer almış.

“Loepfe’de stratejim, üstün teknoloji ve benzersiz pazar bilgisi kazanmak ve aynı zamanda pazarda rekabet avantajı sağlamaya odaklanmak olacak.”

Loepfe’ye CEO olarak atanan Dr. Ralph Mennicke yaptığı açıklamada, “Loepfe CEO’su olarak görevime başladığım şu zorlu iş ortamına rağmen, işimizi ve çalışanlarımızı gelecekteki iniş çıkışlarını büyütmeye ve kavramaya çalışacağımız bir yolculuğa götürme taahhüdüm hiç bu kadar büyük olmamıştı. Önceki görevlerimde olduğu gibi, Loepfe’de stratejim, pazarlarda rekabet avantajı elde etmek ve sürdürmek için üstün teknoloji ve benzersiz pazar bilgisinden yararlanmaya odaklanmaya devam edecektir.

Şu anda dinamik bir büyüme ortamı yaşayan bir şirketten Loepfe’ye katılmak ve aynı zamanda on yıldan uzun bir süredir Loepfe’ye liderlik eden ve şirketin tekstil sektöründe itibarını dünya lideri ürün markalarıyla kuran Maurizio Wermelinger’i takip etmek benim için büyük bir şans. Maurizio’nun yanı sıra Loepfe Yönetim Kurulu’na ve Loepfe ekibine bu zor dönem boyunca liderlik etmem için bana güven duydukları için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Loepfe Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Zschokke ise şu yorumu yaptı: “Loepfe Group, eski CEO Maurizio’ya uzun, sadık ve başarılı liderliği için büyük bir teşekkür etti ve yeni CEO Ralph’a sıcak bir karşılama yaptı. Ralph’i, COVID-19 salgını ve ötesinden kaynaklanan zorlu aşamalarda Loepfe’nin yönetiminde görmekten mutluluk duyuyoruz. Ayrıca Loepfe’nin bu zamandan itibaren yenilenmiş güçte ve sürekli büyüme ile ortaya çıkacak güçlü bir konumda olduğundan eminiz.”