Mahlo GmbH Düzeltme Teknolojisini Febratex 2018 Fuarı’nda Sergileyecek

Dünyanın önde gelen pamuk üreticilerinden olan ve pamuk üretiminde kendi kendine yetebilmesiyle tanınan önemli triko üreticisi Brezilya, rekabet etmek için zorlu bir rakip olarak görülüyor. Taleplere göre farklı sektörler için Mahlo GmbH + Co. KG uygun sistemlere sahip. Mahlo bu sistemlerini Alman makine üreticileri tarafından 21-24 Ağustos tarihleri arasında Blumenau’daki Febratex Fuarı’nda gösterecek. Mahlo, Fuar’ın 39 numaralı standında sektöründe deneyimli ekibi ile düzeltme teknolojisi ve işlem kontrolü ile ilgili her soruyu yanıtlayacak.

Mahlo’nun Bölge Satış Müdürü Miguel Lessel : Her tekstil üreticisinin ne tür bir ürün yapıyorsa yapsın ana hedefi doğru ürün üretmektir.” diyerek kalitenin müşteri çekmedeki önemini vurguladı. Mahlo, tekstil üreticileri için güçlü bir ortak olduğunu kalite üzerindeki dikkatli adımlarıyla kanıtlıyor. Febratex’te, dünya pazar lideri Mahlo, diğer üreticilerle birlikte atkı düzleştiricisi Orthopac RVMC-15’i sunacak. Şirket 1945 yılından itibaren gelen bir tecrübeye sahip.  Şirketin bozukluklarının giderilmesi için kullandığı Orthopac RVMC-15 makinesi en son teknolojilere sahip. Makinenin modüler sistemi, örgü düzleştiricinin işlevselliğini ve kompakt kontrol cihazındaki işlemi kontrol sistemi ile birleştiriyor. Bu sistem kurutma veya sabitleme işleminden önce ve sonra otomatik olarak düz bir iplik ürünü sağlıyor ve tüm germe işlemlerini optimize ediyor.

Optipac VMC-15

Mahlo ekibinin Febratex’te sunacağı bir diğer yararlı araç, süreç kontrol sistemi (Optipac VMC-15) olacak. Süreç kontrol sisteminin desteği ile üretici, bekleme süresi, iplik yoğunluğu veya artık nem gibi kritik parametreleri ölçebilir ve kontrol edebilir. Miguel Lessel şu sözlerle ifade ediyor:“Çözümlerimiz, tüm dünyadaki üreticiler ve müşterileri gibi yüksek kaliteli ürünler sağlamak isteyen herkesin için ilk tercihi haline geldi.” Buna ek olarak, geliştirilen teknolojiler hammaddelerin korunmasına ve enerji maliyetlerinin azaltılmasına da yardımcı olur. Modüler kombinasyondan sayesinde, Brezilya gibi farklı tekstil pazarında bile, denim veya triko olsun, her müşteri için doğru çözüm sunulmakta.

Dayanak noktası olarak Febratex

Brezilya’da liflerden hazır giyim eşyalarına kadar tekstil ve hazır giyim üretimi için ihtiyaç duyulan her şeyi yer almaktadır. Mahlo bu yüzden birçok şirket için ilgi çekici ve önemli konumdadır. Febratex Fuarı 2.400 ulusal ve uluslararası şirketin en yeni gelişmeler ve trendler hakkında bilgi edinebileceği bir platform olacak.