Maliyetleri bugün kontrol edin, gelecekteki karlara hazır olun …

USTER’in en yeni lansmanı, iplikçilerin değişen iş koşullarına esnek bir şekilde tepki vermesine olanak tanır

Uster Technologies, USTER® cihazlarının değerini önemli karlılık kazanımları için kullanan yeni bir bağımsız USTER® QUALITY EXPERT sürümünü piyasaya sürdü. USTER®QUALITY EXPERT’e bağlanmak, değişen iş ortamına esnek ve gerçeğe dayalı yanıtlar sağlar. Yeni bağımsız versiyonla, nispeten küçük bir yatırım, pamuk iplikçilerinin daha zor zamanlarda maliyetleri optimize edebileceği ve piyasalar düzeldiğinde karı maksimize edebileceği anlamına gelir.

USTER, benzersiz Kalite Yönetim Platformunu çok daha geniş bir yelpazedeki iplik üreticilerinin kullanımına sunarak gelişmiş kalite ve proses optimizasyonunun kapısını açıyor. Şimdiye kadar USTER® QUALITY EXPERT, yalnızca USTER®TESTER 6 bünyesinde barındırılıyordu. Yeni USTER®QUALITY EXPERT bağımsız versiyonu, henüz USTER®TESTER 6’ya sahip olmayan ancak örneğin USTER®QUANTUM 3 gibi en az bir modern USTER® cihazına yatırım yapmış olan tekstil fabrikalarını hedeflemektedir. Yeni teklif, kullanıcıların minimum yatırımla USTER’in iyi bilinen uygulama zekası tarafından desteklenen otomatik kalite yönetimi yeteneklerinden yararlanmasına yardımcı oluyor. Değer, daha sonra bağlı her ek ürün ile genişletilir.

Bu lansman, şirketin Think Quality konseptini gerçeğe dayalı kalite yönetimini kullanarak tekstil topluluğu genelinde genişletme vizyonunun bir parçası. Bağımsız ve USTER®TESTER 6 barındırılan sürüm, birçok iyileştirme içeren aynı yeni güncellenmiş yazılım sürümünü paylaşır.

Her iki USTER®QUALITY EXPERT sürümü, nihai analizde, benzersiz Değer Modüllerinde ve hata önleme mekanizmalarında tavizsiz standartlar sunar. Tam şeffaflıkla geniş optimizasyon olanaklarını keşfetmek her zamankinden daha kolay hale geliyor.

Uzaktan kumanda

Üretim ortamında doğru verilerin rolü, maksimum esneklik ihtiyacının yanı sıra büyüyor. Özellikle günümüz piyasaları insan sağlığı kadar istikrarsız olduğunda, İşletmelerin etkili kısa vadeli planlamaya hazır olmaları gerekir Düzenlemelerde meydana gelen ani değişiklikler, bir işletmenin devam eden uygulanabilirliğine karar verebilecek acil eylemler gerektirebilir.

USTER®QUALITY EXPERT, bilinçli karar almaya olanak tanır. Yeni bağımsız sürüm, laboratuvar cihazlarından ve hat içi izleme sistemlerinden alınan birleşik verilere dayalı olarak aynı katma değerli raporları sunar. İhtiyaç duyulan her yerde ve her zaman üretim bilgilerine uzaktan erişim, kullanıcıları 7/24 görüntüde tutar.

İplikçiler USTER®MOBILE ALERTS uygulamasını USTER®QUALITY EXPERT’e bağlayabilir ve fabrika işlemlerini cep telefonlarından kontrol edebilir. Alarmların “cepten” yönetilmesine olanak tanır – böylece kullanıcılar “yeni normal” koşullar altında aylar boyunca güvende kalabilir ve önemli üretim faktörlerini kontrol etmeye devam edebilir. Uzak özellikler de gelecekte bir işletmenin yükselmesini sağlamak için hayati önem taşıyacaktır.

Daha fazla otomasyon

Bağlı her cihaz Quality Management Platform ™ ‘a katılırken, USTER®QUALITY EXPERT hata önleme ve garantili kalite için zekasını genişletiyor. USTER®QUALITY EXPERT’in her bir Değer Modülü, maliyetli görevleri otomatikleştirmeye, hataları önlemeye ve daha yüksek proses performansını gerekli kalite düzeylerine sürekli ve güvenilir bir şekilde ulaştırmaya yardımcı olur.

Fabrika genelinde aynı veri ‘dilini’ uygulamak ortak anlayışı teşvik eder. Fabrika yöneticileri, kalite yöneticileri, operatörler ve diğer personel Alarm Merkezi gibi köklü Değer Modüllerinden yararlanarak farkındalık yaratır ve eylemi tetikler. Fabrika Analiz Modülü, veriye dayalı kararlar için kapsamlı analitik sağlar ve İplik Prognozu, sonraki işlemler için iplik kalitesini tahmin etmek ve talepleri önlemek için okunması kolay bir derecelendirme sistemi kullanır. En son sürüm, yeni bir gösterge paneli tasarımı ve bir çubuk dahil olmak üzere ek özellikler içerir bulnlar ‘örümcek’ kalite tablolarına alternatif grafik ve Freze Analizi modülünde iyileştirmelerdir.

Her kuruşa değer bilgi

Bir iplik işletmesinde esneklik, aynı zamanda, maliyetlerden tasarruf etmek için mümkün olan her şansı kullanmak anlamına gelir: atık azaltma, güç optimizasyonu ve nihayetinde, kalite gereksinimlerini karşılarken maliyetli hammaddeden maksimum değer elde etme. Anahtar kalite göstergelerinin kontrolü ve ilişkili eylemleri mümkün kılan analiz, Toplam Kirlilik Kontrolü (TCC) ve Ring Eğirme Optimizasyonu (RSO) Değer Modüllerinin bir parçasıdır.

TCC, iplikçilere ipliklerdeki kirlilik seviyeleri üzerinde hassas kontrol sağlamak için USTER®QUANTUM 3 iplik temizleyicileri ve USTER®JOSSI VSION SHIELD Elyaf temizlemeyi birleştirir. Elyaf temizlemede ilk kontrol ile sarımdaki son kontrol arasındaki etkileşim, çıkışları ve daha temiz kesimleri dengelemeyi mümkün kılar. USTER®QUANTUM 3 ve USTER®SENTINEL’i USTER®QUALITY EXPERT’e bağlarken, Fabrikalar üretkenlik ve kalite üzerinde nihai kontrol için bilezik kalitesi verilerini ve bobin kalitesini akıllıca ilişkilendirebilir. RSO ayrıca kops oluşumunu optimize ederken daha yüksek eğirme performansı sağlar.

İş hayatında güvende kalın

70 yılı aşkın süredir dünya çapındaki iplikhaneler ile ortaklıkları sürdüren USTER, karşılaştıkları zorlukları tam olarak anlıyor. USTER, herhangi bir kalite sapmasına daha hızlı yanıt verebilmek için Alarm Merkezi Değer Modülünü daha da geliştirdi. USTER®QUALITY EXPERT’in en son sürümü, bir sapmanın kritik bir aralıkta mı yoksa pozitif bir aralıkta mı göründüğünü gösterir. Bu ek bilgiler, anında düzeltici eylemlere ihtiyaç duyulduğunda zaman kazandırır – ayrıca olumlu durumlarda en iyi yönetime ve kaldıraçlı iyileştirmelere izin verir.

USTER’in iş karlılığını destekleme tutkusu, kaliteye olan bağlılığı kadar iyi bilinmektedir. Bu, iplik üreticilerinin krizin vurduğu bu zamanlarda sorunların üstesinden gelmesine yardımcı olan bir sistemi başlatmak için iyi bir andır. Uzaktan veri erişimi, fabrikaların şimdi kritik kararlar almasını sağlar ve bir yükselişin ilk belirtilerinde başarı faktörlerini artıracaktır. Esneklik, iplikçilerin USTER® QUALITY EXPERT Standalone ile elde edebileceği temel bir avantajdır: “USTER®QUALITY EXPERT’in – barındırılan ve bağımsız sürümlerde – işin şimdi ve gelecekte güvenliğini sağlamaya yardımcı olan bir çözüm olduğuna inanıyoruz. Uster Technologies Genel Müdür Yardımcısı ve Pazarlama ve İş Geliştirme Başkanı Sivakumar Narayanan, “Bu, herhangi bir iplikçiye ilk yatırımdan akıllı kalite yönetiminden yararlanma ve daha sonra daha fazla kalite kontrol araçlarına her genişletmede ek değer elde etme fırsatı sunuyor” dedi.