Monforts Yeni Genel Müdür Atadı

Stefan Flöth, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren Almanya’nın Mönchengladbach kentinde yer alan A. Monforts Textilmaschinen GmbH & Co. KG’ de Genel Müdür olarak görevlendirildi.

2009’dan itibaren Trützschler Nonwovens’in genel müdürü olan Stefan Flöth, Trützschler şirketinden sonra yeni görevine Monforts‘da tekrar başladı. Çalışma hayatını tekstil makineleri sektöründe geçiren Stefan Flöth, kariyerine Schlafhorst şirketi ile başladı. 1996 ve 2009 yılları arasında Stefan Flöth, Ar-Ge, mekanik tasarım ve şirketin ortak girişimlerinin yönetimi ile ilgili çeşitli rollerde Monforts ekibinin önemli bir parçasıydı.

Flöth, bu günlerde Frankfurt ve Barselona’da her birinde ayrı olarak düzenlenecek olan Techtextil ve ITMA 2019 fuarlarında mevcut Monforts’un daha geniş müşteri ve tedarikçi ağıyla tanışmayı dört gözle bekliyor.

Flöth şu değerlendirmelerde bulundu: “Her iki sergi de iş ağı oluşturma ve kilit oyuncularla görüşmek için mükemmel platformlar sağlıyor. Benim görüşüm, müşterilerle iyi ilişkileri sürdürmenin şart olduğu, çünkü bizden aldıkları şey geleceklerine yatırım yapmak. Bu yüzden sürekli desteğimize güvenmeleri gerekiyor. Yaklaşan fuarlar, birçok müşteriyle tanışmak için harika fırsatlar sağlayacak.”

Ek olarak şu açıklamalarda bulundu: “Nonwoven sektöründe son on yıl boyunca çalıştığım ve hala da çalışmak istediğim karmaşık teknik tekstil projelerinin yönetiminde çok fazla deneyim kazandım. Odak noktam kesinlikle Endüstri 4.0 tarafından sunulan fırsatlar ve teknik tekstil pazarının potansiyeli olacaktır.”

Monforts Textilmaschinen, 1884 yılında kuruldu ve bugün tekstil terbiye makineleri konusunda lider tedarikçiler arasındadır. Şirket, germe makinaları, sürekli boyama alanları, sanforising alanları ve denim ve teknik tekstillerin kaplanması için özel uygulamalar için pazar lideridir. Şirketin merkezi Mönchengladbach, Almanya’da bulunmaktadır. Gelişmiş Teknoloji Merkezi’nde (ATC) müşteriler, gerçek üretim koşulları altında en son Monforts ekipmanları üzerinde kumaş denemeleri yapabiliyorlar. Yaklaşık 40 yıldır, şirketin üretim sahası St. Stefan, Avusturya’da bulunuyor. Monforts aynı zamanda CHTC Fong`s Industries Group’un bir üyesidir.