Monforts’un Yeni Easy Compact Makinesi İle Kalite, Güven ve Verimlilik

Monforts’un yeni Easy Compact aracı, geniş açılı örme kumaşların ileri düzeyde sıkıştırılması için özel olarak tasarlandı.

Easy Compact aracı, bitirme işleminde önemli bir aşamadır; örme kazakları, pikeler, interlock kumaşları, peluşler ve nervür kumaşıları gibi örme stillerin nihai kalitesi üzerinde belirleyici bir etkiye sahiptir. Sıkılaştırma pürüzsüz, yumuşak, kabarık ve ipeksi bir dokunuş ile kumaşı sağlarken, parlaklık ve opaklığı artırarak büzülmeyi mükemmel şekilde kontrol eder ve iplik kaymasını azaltır.

Yeni Monforts Easy Compact, germe alanı, dikey zincir dönüşü ve ikiz keçeli kontrollü büzülme aleti  ile donatıldı. Mümkün olan en düşük büzülme değerlerini garanti eden bu seri yüksek işlem sıcaklığı koşullarında bile uzun ömür ve dayanıklılık sağlamak için % 100 Nomex®’den üretildi.

Easy Compact’ın ikiz keçe şekillendirme sonucu olarak, istenilen kalite işlenmekte olan kumaşın her iki tarafında tamamen aynı uygulanır ve frekans kontrollü sürücüleri tamamen tekrarlanabilir kumaş gerginliği kalitesi sağlar.

Diğer önemli özellikler arasında sağlam bir sabitleme ünitesi, motorlu kenar kavrama çözücü cihazı ve işaretsiz merkez desteği için paslanmaz çelikle ardarda dizilmiş bir destek çubuğu bulunmaktadır. Ürünün sonunda durmayan çıkrık, ayarlanabilir hız aktarım bandında isteğe bağlı olarak kumaş soğutma cihazı ile donatılabilir.

En yeni Monforts Qualitex PLC sistemi tarafından kontrol edilen ve dünya çapndaki tüm pazarlar için ulaşılabilir olan Easy Compact, bakım ve yazılım güncellemeleri ile kalite, güvenilirlik ve verimlilik garantileri için teleservis erişimi imkanına sahip.