Oerlikon Nonwoven ve A.Celli Nonwovens teknolojik bir ortaklık başlatıyor

Oerlikon Nonwoven ve A.Celli Nonwovens  11 Ekim 2021 tarihinde , A.Celli festonlama teknolojisine özel çözümlerin üretimi için stratejik bir işbirliğini başlatacak resmi bir anlaşmanın imzalandığını duyurdu.

Bu değerli işbirliğinin ilk adımı, yumuşak, kalın ve hafıza efektli malzemelerin yönetimi için ideal bir süreç olan festonlama teknolojisine yönelik kapsamlı çözümlerin geliştirilmesidir. Bu sinerji sayesinde, çok işlevli hatlardan oluşan A.Celli F-LINE® ailesinin bir parçası olacak yeni makineler, önceden test edilmiş bobinleme için ayrılmış A.Celli teknolojisini destekleyecek ve böylece yumuşak malzemelerin yönetimine ayrılmış çözüm yelpazesini tamamlayacaktır.

Üretim kapasitesini artırma ve geliştirme
Oerlikon Nonwoven İş Kolu Başkanı Rainer Straub, “Oerlikon Nonwoven, dönüştürücülerin üretim kapasitesini
artırmaya ve geliştirmeye hazır birçok teknolojiye sahip ve A.Celli, bu potansiyele somut gelişme
sağlamak için ideal bir ortak” dedi.
A.Celli Nonwovens CEO’su Alessandro Celli: “Oerlikon Nonwoven ile olan bu stratejik ortaklık, çözüm
yelpazemizi daha da genişletmemizi sağlıyor. Alt tabaka hat üreticisinden entegre hat sonu ve intralojistik
çözümlerine kadar aynı tedarik zincirindeki iki bağlantının teknolojik değerlerini birleştirmek istedik.
Bu sinerji ile eko-uyumlu, yenilikçi ve farklılaştırılmış nonwoven arayışına giderek daha fazla özen gösteren
hijyenik bir pazarda referans şirket olarak yerimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz,” diye belirtti.

Değer zincirinde işbirlikleri
Oerlikon Nonwoven’ın Ortak Girişim ortağı TKW Materials CEO’su Fabio Zampollo, “Müşterilerimiz için kaliteli bir İtalyan entegre üretim sistemi oluşturmak için A.Celli ile işbirliği yapmak bizi gururlandırıyor”
diye ekledi. “Geleceğin ilgili tüm piyasa katılımcıları için zorlu olacağını ve teknolojik mükemmelliğin öncelikle değer zincirindeki ortaklıklarda yaratılacağını bildiğimizden, en iyi takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmanın günümüzde zaten doğru bir karar olduğuna inanıyoruz.”
A.Celli’nin sunduğu diğer tüm çözümlerde olduğu gibi, festonlamaya adanmış yeni hat da, sunulan teknolojik değeri farklı kılan olağan üretim kalitesi ve detaylara gösterilen özen ile İtalya’da tasarlanacak ve üretilecek.