Porcher Sport, Yeni Ultra Hafif Çığ Hava Yastığı İle ISPO 2019’da

Porcher Sport, yeni ultra hafif çığ hava yastığı kumaşı ile güvenliği artırıyor.

Porcher Industries’in Spor ve Eğlence Bölümü Porcher Sport, ISPO 2019 Fuarı’nda piyasaya sürülecek olan ultra hafif çığ hava yastığı ile kayakçı ve snowboard yapanlar için daha yüksek bir güvenlik sunuyor.

Piyasadaki en hafif kumaşın sadece 132g / m2‘lik süper düşük ağırlığa sahip kumaşlar olduğu biliniyor ancak Porsche Sport’un yeni performans kumaşı, çığ çantalarının ağırlığını % 12’den daha aza indirmeyi başardı. En zorlu koşullara dayanacak şekilde tasarlanmış bu kumaş, kurum içi formüle edilmiş PU kaplamayla tedavi edilen malzeme ve diğer hava yastığı kumaşlarına göre % 50’den daha yüksek aşırı yırtılma direncine sahip. Kolayca yeniden paketlenebilir ve kompakt olan kumaş, hava yastığının birden fazla uygulamada da kullanılabilmesini sağlıyor.

Çığ hava yastıkları, çığ riskinin yüksek olduğu tüm pist dışı kayakçı ve kar sörfçüleri için zorunlu bir araç. Hava yastığı takmanın, muhtemel ölümleri önleyerek hayat kurtardığı kanıtlanmıştır. Porcher Sports’ın yeni performans kumaşı, hızlı ve pürüzsüz bir şişirme sağlamak için zorlu testlerden başarılı bir şekilde geçerek, kayakçıya daha hızlı bir şekilde yüzebilirlik sağlamış ve doğal olarak sporcuların hareketli, tehlikeli karların üzerine çıkabilmelerini sağlamıştır.

Kumaş, yüksek görünürlük için 2 sinyal renge sahip ve Fransa’daki Porcher Industries’in teknik tekstil üretim tesisinde dokunup işlem görmüştür.

Ekstrem ve performans sporları dünyası için özel olarak tasarlanan hafif, güvenli ve dayanıklı dokuma malzemeleriyle tanınan Porcher Sport, 3 ile 6 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek ISPO 2019 Fuarı’nda bu devrim niteliğindeki kumaşının yanı sıra diğer performans malzemelerini de tanıtacak.