Reiners + Fürst’ün TURBO Ringleri ve Gelişmiş Kopçaları ITMA ASIA’da

En son nesil TURBO eğirme ringleri, özellikle Kompakt ve Siro-Kompakt iplikler için mükemmel sonuçlar sağlıyor. 

Alman ring ve kopça üreticisi Reiners + Fürst, TURBO eğirme halkalarını tanıtmasıyla önemli gelişmeler yaşamış ve o zamandan bu yana şirket 25’ten fazla MIO üniteye TURBO rings monte etmiş ve müşterilerin başarısına katkıda bulunmuştur. Geliştirilmiş yüzeyi, özellikle hassas liflerin ipliklerini veya en yüksek hızda iğleri üretirken makine verimliliğini % 10’a varan oranlarda arttırıyor.

Reiners + Fürst Genel Müdürü Benjamin Reiners şu ifadelerde bulundu, “Düşük iplik tüylülüğü, daha uzun servis ömrü ve % 10’a varan makine verimliliği gibi faydaları olan yeni TURBO rings, iddialı Çinli eğiriciler için son derece faydalı.” diyerek sözlerine şunları ekledi. “25 yılı aşkın süredir Çin pazarında yer aldık ve Reiners + Fürst ürünleri tekstil endüstrisi tarafından çok iyi bir şekilde kabul edildi. TURBO ringlere, Çinli eğiriciler tarafından yapılan olumlu geri dönüşten çok etkilendiğimizi söyleyebiliriz.”

ITMA Asia 2018’de, Reiners + Fürst ayrıca % 100 Viskose, Modal, Micromodal ve Tencel için yeni ring kopçalarını sunacak. Şirketin son kullanıcıları düşük iplik tüylülüğü ve kopçaların daha uzun hizmet ömründen yararlanıyorlar.

Reiners + Fürst’ün dünya çapındaki müşterileri, her uygulamada optimum eğirme koşulları için benzersiz kopça yüzey işlemlerinden faydalanarak ring çerçevelerinde en yüksek verimliliğini elde edebiliyor.

Özellikle profesyonel hizmete ve desteğe değer veren müşteriler için Reiners + Fürst, gittikçe karmaşıklaşan uygulamaların çözümlerini bulmaya özellikle yardımcı olmaktadır. Ziyaretçiler Reiners + Fürst’ün en son yeniliklerine ITMA Asia’daki Salon 1 – Stnd D 10’ da birebir deneyimleme şansına sahip olabilirler.