Rieter’in Yeni Dijital Platformu: Digital Spinning Suite

Kısa stapeli elyaf eğirme sistemleri için dünyanın lider tedarikçisi konumunda olan Rieter, yeni platformu Digital Spinning Suite ile birlikte döner eğirme sistemi’ni ITMA Asia’da sunacak.

Rieter, yeni Digital Spinning Suite platformu ile eğirme işletmelerinin dijitalleştirilmesinde yeni bir döneme imza atıyor. Platform, eğirme işletmelerini sadece birkaç tıklama ile çalışmayı ve kontrol etmeyi mümkün kılıyor. Tüm eğirme süreci için potansiyel gelişmeleri bir bakışta görselleştiriyor. Digital Spinning Suite , mevcut tüm diğer çözümlerden daha esnek ve daha doğru işlevler sunar; Üçüncü taraf uygulamalara açıktır. Rieter’in yeni platformu Digital Spinning Suite’i ve döner eğirme sistemi’ni ITMA Asia’da sergileyecek; 2019’da bu çözüm aynı zamanda ring, kompakt ve havalı eğirme sistemleri için de mevcut olacak. 2019’un ortasından itibaren, mevcut Rieter dijital sistemleri UPtime ve SPIDERweb de Digital Spinning Suite ‘a taşınacak.

UPtime, eğirme işletmelerinde bakım görevlerinin planlanmasına zeka katar. İzlenen parametrelere ve büyük veri analitiğine dayalı olarak sistem, performans açısından kritik verileri toplar, nedenleri de dahil olmak üzere sapmaları belirler ve gelecekteki olası hataları ve hatta başarısızlıkları önceden gösterir. UPtime, eğirme işletmelerinin bakımını, tahmini bakım açısından optimize eder.

Dört Yeni Ring ve Kompakt Eğirme Makineleri

Rieter, G 37 ve G 38 ring eğirme makinelerini ve K 47 ve K 48 kompakt eğirme makinelerini piyasaya sürdü. G 32 ve K 42, Rieter portföyünün bir parçası olarak kaldı.

8 serisi makineleri, personelin kullanılabilirliğinin sınırlı olduğu, esneklik ve iplik kalitesi gereksinimlerinin özellikle yüksek olduğu pazarlar için idealdir. Bu her şey dahil modellerle, elektronik çekim sistemi sürücüsüne dayalı olarak, entegre edilmiş bireysel işletme izleme sistemi ISM premium ve entegre düğümlü iplik cihazı sayesinde müşteriler, en yüksek düzeyde otomasyonun avantajını elde eder, standart ve özel iplikler için en iyi performans ve tam esneklik sağlar.

7 serisi makineler, personel eksikliğinin bir sorun olmadığı, esneklik ve iplik kalitesi gereksinimlerinin yüksek olduğu pazarlar için tasarlanmıştır. Tüm özel ipliklerde bile, tam makine boyunda, sınırsız uygulama aralığı sayesinde, müşterilere yüksek bir esneklik sağlar. Elektronik çekim sistemi sürücüsü, makale değişimi için duruş süresini azaltır. Entegre bireysel iğ izleme sistemi ISM basic, operatörlerin verimliliğini ve dolayısıyla makinenin üretkenliğini artırır.

Bir seçenek olarak sunulan yeni LENA iği, dört yeni modelle daha da fazla enerji tasarrufu sağlıyor. Kompaktlaştırma sistemi “New EliTe® Compact Spinning System”, G 32, G 37 ve G 38 olmak üzere üç geleneksel ring eğirme makinasında opsiyon olarak mevcuttur.

Otomatik Düzeltici Cer Makinası RSB-D 26 için Prömiyer

Rieter ayrıca eğirme hazırlama alanında da ilgi çekici şeyler sunmaktadır. Üstün şerit kalitesi, düşük üretim maliyetleri, kolay kullanım ve bakımdan dolayı etkileyici özelliklere sahip olan Otomatik düzeltici Cer Makinası RSB-D 26’nın Şanghay’da prömiyeri yapılacak.

Dünyanın İlk Sarıcı Makinesi CWX-W

SSM’nin yeni CWX makineleri, sarma makineleri için uygulama aralığını genişletiyor. Yeni sargı makinesi CWX-W ile güç tüketimi, iğ başına 35 watt’a düşürülebiliyor. Dokuma, örgü ve yuvarlak örgüde kullanılan konilerin enerji verimli geri sarımı için ideal bir sistemdir.

Satış Sonrası İş Teklifleri Modernizasyon Potansiyeli

Satış Sonrası Rieter, mevcut Rieter makinelerinin performansını bir dizi modernizasyon çözümü ile geliştirdi. Örnek vermek gerekirse Rieter, kalkış ünitesinin en son gelişmesi, kalkış cihazı UNIfloc A11’in üretimi saatte maksimum 1 400 kilograma çıkarmasına izin veriyor. Enerji tüketimi de % 20’ye kadar azaltabiliyor, bakım ve yedek parça maliyetlerini kayıt edebiliyor.

Sistem Çözümünün Avantajları

Her müşteri ihtiyacına yönelik özel sistem çözümleri: Rieter, eğirme işletmelerinin bir iplik işletmesinin tüm kullanım ömrü boyunca en yüksek verimlilik oranları ve rekabet avantajı elde etmesini sağlar. Rieter, ITMA Asya’da, dört farklı süreç hattının pratik ve etkileşimli örneklerini sergileyecek. Gösterilecek ürünler arasında, eğirme sistemleri G 32, kompakt eğirme makinesi K 47, döner eğirme makinası R 36 ve havalı eğirme makinesi J 26 bulunuyor.

Üstün Kaliteli Teknoloji Bileşenleri

Bräcker, Graf, Novibra ve Suessen’in üstün kaliteli teknoloji bileşenleri, eğirme işletmelerinde optimum performans sağlar. Bunlar arasında en yeni marka taraklar Ri-Q-TOP 2035 (35 diş) ve Graf’den Ri-Q-TOP 2040 (40 diş) ve Suessen’den “New EliTe® Compact Spinning System” yer alıyor.

Rieter’in sunduğu birçok avantaj, 15 – 19 Ekim 2018 tarihleri arasında Şanghay’daki ITMA Asya’da Salon 1, Stand D01.’da sergilenecek.