Saurer ShanghaiTex 2019’da

Uluslararası tekstil sanayi fuarı ShanghaiTex’e katılacak olan Saurer, kesik elyaflı ipliklere yönelik yüksek verimli FusionTwister ile gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

İplik işleme için makine ve bileşenlerine odaklanan, küresel çapta faaliyet gösteren lider teknoloji grubu olan Saurer, 25-28 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleşecek olan Uluslararası tekstil sanayi fuarı ShanghaiTex’e katılıyor. Saurer’in odak noktası, kesik elyaflı ipliklere yönelik yüksek verimli FusionTwister olacak.

FusionTwister, ikiye bir bükümlü kesik lifli ipliklerin düşük maliyetli üretimi için ölçütleri belirliyor. Bunu başarmak için Saurer, müşterilerin kârlılığını etkileyen üç ana faktör olan enerji, ekonomi ve ergonomiyi dikkate alıyor.

Makinelerin güvenilir düzeyde düşük enerji tüketimi, karar vericilerin dikkate alması gereken önemli bir özellik. Optimize edilmiş bir iğ tahriği ve tüm uygulama türleri için çok çeşitli iğ ve besleme boyutları aracılığıyla elde edilen bu durum, üretim maliyetleri denkleminde ana unsur olarak karşımıza çıkıyor. Elektrik kullanımını makul bir düzeyde tutarken maksimum besleme ağırlığını işlemek günlük bir mücadele olduğundan, enerji tüketimi ve maliyetler, yatırım getirisini de etkileyen enerji verimliliğiyle  yakın ilişki içindedir. Makinenin kısa ayarlama süreleri, hava ile hızlı iplik geçirme ve kolay kullanım özellikleri, ergonominin optimize edilmesinde temel hususlar oluyor.

Bilgisayar kontrollü servo tahrik sistemiyle müşteriler, ipliği çapraz sarım bobinlere çeşitli şekiller ve yoğunluklarda sararken son derece esnek hareket edebilirler.  Bu önemli faktör, hızlı değişen bir piyasa ortamında başarılı olmalarını sağlıyor. FusionTwister’ın çok yönlülüğüne katkıda bulunan diğer özellikler, yazılım yükseltme ve yeni tasarlanmış bilgisayar paneli. Bu, daha iyi okunabilirlik ve daha fazla esneklik sağlıyor ve Saurer fabrika yönetim sistemi Senses için temel oluşturuyor.

ShanghaiTex 2019’da müşterileri ve endüstri profesyonelleriyle bir araya gelmeyi dört gözle bekleyen Saurer, ziyaretçilere yükseltilmiş FusionTwister hakkında detaylı bilgi verecek.