Saurer Tire Technology Expo 2020’de Yer Alacak

Lastik endüstrisinden uzmanlar, 2020 yılında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Tire Technology Expo için tekrar bir araya gelecek.

Saurer Twisting Solutions, 25-27 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda 6. Salondaki 4006 nolu stantta müşterileri ve ziyaretçileri karşılayacak ve yenilikçi CableCorder CC5’i sunacak. Çok sayıda inovasyon paketiyle birlikte CC5, bir kez daham teknolojik liderliğini ve ilgili müşteri faydalarını göstermeye hazırlanıyor.

Kaliteli kord bezi üretimi için Saurer CableCorder, lastik endüstrisinde kalıcı bir demirbaştır. CableCorder’ın beşinci nesli, sayısız inovasyonu ile birlikte müşterilere hitap edecek. CableCorder, Saurer’in müşterilerine belirleyici rekabet avantajları sağlıyor. Bunlar; düşük enerji tüketimi, akıllı iğ kavramı, modern kalite izleme, gelişmiş ergonomi, esnek otomasyon çözümleri ve CableCorder’ın Saurer işletme yönetim sistemi olan Senses’e entegrasyonu.

Enerji, verimlilik, kalite

Saurer, en yeni makine neslinin patentli enerji tasarrufu teknolojisini, yeni donanım ve optimize edilmiş yazılımla daha da geliştirdi. Bu gelişmeler ile birlikte CableCorder CC5 her zamankinden daha ekonomik. Optimize edilmiş iplik balon çapı ve azaltılmış iş mili göstergesi alan gereksinimlerini azaltır ve üretkenliği artırıyor. Kalite parametrelerinin çevrimiçi olarak izlenmesi, kord bezinin istenen kalitesini güvenilir bir şekilde sağlıyor.

Kullanıcı dostu ve akıllı otomatik

Yeni makine parçaları ve optimum iplik yolu, yüksek çalışma konforu ve proses güvenilirliği sağlayabiliyor. Akıllı otomasyon çözümleri, modern otomatik kılavuzlu araç (AGV) teknolojisinin kullanımı sayesinde, paket taşımacılığının verimliliğini arttırıyor. Makinenin yüklenmesi, tamamlanmış toplama paketlerinin kaldırılması ve alt dokuma makaralarının tedariki, otomasyon teknolojisi ile destekleniyor.

Temel CC5 versiyonuna ek olarak, yeni CableCorder CC5-TFO versiyonunda iki büküm prosesinde iplik üretimi için ve simetrik 3 katlı lastik kordon üretimi için CC5-3PLY versiyonu olarak da mevcuttur. Saurer fuar ekibi, Tire Technology Expo’da müşterileri ve ziyaretçileri ağırlayacak ve onları CableCorder CC5’in avantajları hakkında kişisel olarak bilgilendirecek.

Saurer Autoairo’yu Asya’da İlk Kez Sergiledi

Autoairo ile iplik işletmeleri, kaliteli iplikleri daha hızlı, daha uygun maliyetlerde ve daha esnek şekilde üretebiliyor. Çin Uluslararası İthalat Fuarı’na (CIIE) geçen yıl ilk defa katılmış olan Saurer, bu yıl da bu önemli etkinlikte yer aldı. 20 Haziran 2019’da ITMA Barselona’da tanıtılan şirketin yeni havalı iplik eğirme makinesi Autoairo, CIIE Fuarı’nda Asya bölgesine tanıtıldı.

Autoairo, havalı iplik eğirme için yeni ölçütler belirledi. Saurer, benzersiz özelliklere sahip bir havalı iplik eğirme makinesi yaratmak için en ileri otomasyon çözümlerini kanıtlanmış teknolojisiyle birleştirdi. Autoairo, entegre zeka ve bireysel tahrikli bağımsız iplik eğirme ünitelerine sahip. Dijital iplik bağlama ünitesi, aynı anda 24 bağlama işlemi yapma kapasitesine sahip. Sonuç olarak makinenin çalışma süresi en az %30 azaltılabiliyor. Autoairo’nun kompakt, çift yönlü tasarımı, tek yönlü makinelerden %40’a kadar daha az yer kapladığı anlamına geliyor. Bu özellikler, Autoairo’ya eğirme maliyetlerinin azaltılmasının yanı sıra güçlü bir verimlilik avantajı sunuyor.

Autoairo ile İplik İşletmeleri

Bu inovasyon, randımanı ciddi ölçüde artırıyor. Bağımsız, akıllı eğirme üniteleriyle tam otomatikleştirimiş bu makine, havalı iplik eğirmede devrim niteliğinde bir etki yapıyor. Autoairo ile iplik işletmeleri, kaliteli iplikleri daha hızlı, daha uygun maliyetlerle ve daha esnek bir şekilde üretebilir.

160 yıldan fazla deneyimiyle Saurer, akıllı iplik fabrikaları için bütüncül çözümler sunmak için son teknoloji ekipman üretimini modern bilgi teknolojileriyle birleştirerek tekstil endüstrisini ileriye götürmeyi her zaman kendisine görev edinmiştir.

İsviçre’de 1853 yılında kurulmuş olan şirket, iplik makine ve bileşenlerine odaklanan küresel çapta hizmet veren öncü bir teknoloji grubudur. Bu uzun geçmişi ile Saurer, her zaman inovasyonda lider şirketler arasında yer alıyor.