Saurer’in Yeni Kontrol Merkezi “senses”

Tekstil makineleri üreticisi Saurer, Çin’in en büyük tekstil fuarı olan ITMA Asia’da yeni “senses” kontrol merkezini sunacak.

Daha büyük karlar için “Dijital Duyular”

“senses”, tekstil şirketlerinin dijital duyulara sahip inovatif bir kontrol ve analiz aracıdır ve tekstilin değer zinciri boyunca daha fazla kar sağlar. İnovatif Big Data sistemi, tekstil üretim sürecinin tüm bölgelerdeki makine verilerinin kalite ve makine verilerini toplar ve ürünleri analiz eder. Bu değerli veriler, fabrika tabanındaki operatörlerin yanı sıra, sezgisel bir web arayüzü ve standartlaştırılmış ERP arayüzleriyle her yerde, hatta hareket halinde bile fabrika ve şirket yönetimi için kullanılabilir.

“Duyusuz yaşam yok”

Saurer Akıllı Kurumsal Çözüm departmanının (SIES) sorumlu ürün müdürü Michael Nikolic, şu ifadelerde bulundu: “Bizim beş duyumuz dünyaya açılan ana kapıdır. Yollarımızı bulmamıza yardım eder. Bizim için hem büyük resmi hem de en küçük detayları açığa çıkarırlar. Onları yaşam kaynaklarımızı bulmak için kullanıyoruz. Tehlikenin bizi tehdit ettiği veya eşsiz bir fırsatın ortaya çıktığı anda tepki vermemizi sağlar. Duygularımız olmadan kayboluruz. Bu şirketler için de geçerlidir. Sağlam bilgi olmadan, şirketler rekabet güçlerini kaybederler.”

“senses”, bir tekstil şirketinin hammaddeyi, zamanı, personeli, enerjiyi ve sermayeyi verimli ve karlı bir şekilde kullanması için gerekli dijital duyulardır. Fabrika ve şirket yönetimi “senses” operatörleri ile yeni verimlilik potansiyeli ve sinerji etkilerini keşfedecektir. Kendi performansları hakkında geçerli bilgileri olan herkes avantajlı ortaklık sağlayıp, piyasalarla başarılı bir şekilde iletişim kurabilir. “senses”, planlanabilir başarı dünyasına açılan bir kapıdır.

Tescilsiz modüler ve genişlenebilirlik

Saurer’in yeni yazılımı telif ile korunmuyor. Bu yazılım sadece Saurer tekstil makinelerinin üretim ve kalite verilerini değerlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda diğer üreticilerden gelen makineleri de inovatif bilgi ve kontrol sistemine entegre ediyor.

“senses” her büyüklükteki şirketler için uygundur. Yazılımın modüler bir yapısı vardır, böylece müşteriler sadece ihtiyaç duydukları modülleri, maliyeti etkin bir biçimde rezerve edebilirler. Uygun bir yazılım mağazası yazılım yönetimini çocuk oyununa dönüştürür: Saurer’in yeni tescilsiz modülleri bir fare tıklamasıyla rezerve edilebilir veya iptal edilebilir.

Michael Nikolic : “ ‘senses’ sınır tanımıyor. Çünkü sistem, modüler tasarımı nedeniyle yeni fonksiyonlarla genişletilebiliyor. Giderek artan akıllı algoritmaların yardımıyla, her yeni sürümle analiz ve büyük veri fonksiyonlarını genişletebilir ve geliştirebiliriz. Tekstil endüstrisi için “senses”i birlikte geliştiriyoruz.” Dedi.

Temel sistem ve ilk modül “senses”, 2019’un ilk çeyreğinden itibaren piyasaya sunulacak. Bir sonraki yıl boyunca Saurer, “senses” yazılım mağazasındaki diğer modülleri sürekli piyasaya sürecek.