ShanghaiTex 2019 Bugün Başladı

ShanghaiTex 2019 fuarı, 19. edisyonunda ileri teknoloji ve tekstili bir araya getiriyor.

19. Uluslararası Tekstil Endüstrisi Fuarı ShanghaiTex 2019, Shanghai New International Expo Center’da düzenleniyor. Tekstil ve moda teknolojisindeki en son yeniliklerini sergilemek için fuarda yer alan 1.200’den fazla katılımcı, tekstil ve moda endüstrisinin geleceğine öncülük etmek ürünlerini sergiliyor. “Smarter Textile.Better Life” teması altında gerçekleşecek olan fuar boyunca, fuar alanında çok sayıda tematik seminer ve yarışmayı da barındıran TexTech Startup Planet platformu da yer alacak.

Yeni Textech Start-Up Gezegeni

Son yıllarda, start-up şirketlerin sayısında önemli bir artış görülüyor. Start-Up’lar büyük işletmelerin daha büyük pazar payı elde etmelerine ve yenilikçi ürünler ve teknolojilerle geleneksel işletmelere oranla fark yaratmalarına yardımcı oluyor. ShanghaiTex 2019 fuarı boyunca yeni TexTech Start-Up Planet platformunda tekstil teknolojisi, örme ve çorap, boyama ve baskı, dijital yazıcı, yapay zeka sistemi, boyalar ve tekstil kimyasalları gibi üretim araçları sergileniyor. Dünya çapındaki yeni şirketlere, tekstil ve moda ile ilgili ürün sergilemek amacıyla kurulan bu platform; küresel yatırımcıların ve üreticilerin iş fırsatlarını değerlendirmesine olanak sunuyor.

Fuarda ayrıca; Yapay Zeka (AI), Nesnelerin İnterneti (IoT), 3D ölçüm, çevre dostu üretim ve geri dönüştürülebilir malzemeler gibi konulardaki son gelişmeler de sergilenecek. Bu yıl, Giyilebilir Teknoloji ve Tekstil Tasarım Yarışması (WTTDC), genç tasarımcıları teşvik etmek amacıyla Shanghai- Tex’te öne çıkacak.

Hızla büyüyen spor giyim tekstil pazarından, her yaştan kadınlardan, çocuklar ve yaşlıları da kapsayan ziyaretçilerin fırsatlardan yararlanabilmeleri amacıyla için aktif giyim, çevre dostu malzemeler ve fonksiyonel elyaf üretimi için ekipman ve malzemeler sergilenecek. Fuar dışında Endüstri 4.0, tekstil otomasyonu ve en son moda trendlerini de kapsayan konferanslar ve etkinlikler düzenlenecek, fuarda deneyimli endüstri uzmanlarının görüşleri de, ziyaretçilerin katma değeri yüksek ve kazançlı iş fikirleri edinmelerini sağlayacak.