Son Teknolojilerin Adresi KTM 2018

Bu yıl dördüncü kez kapılarını açmaya hazırlanan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı, ‘Endüstri 4.0’ teması ile teknolojide yeni çağın dinamiklerini bölge tekstilcileri ile buluşturuyor.

Tekstil sektörüne dair en son teknoloji ve hizmetler 27-29 Eylül 2018 tarihleri arasında Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda (KTM 2018) tanıtılacak.

ECR Fuarcılık tarafından düzenlenen ve dünya çapında tekstil teknoloji üreticilerini, tekstil üretiminin merkezi olan Kahramanmaraş’ta dördüncü kez buluşturmaya hazırlanan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı (KTM 2018), bu yıl da tekstil sektöründeki son gelişmelerin adresi olmaya hazırlanıyor.

İnovasyona yönelik sürekli eğilimler, IoT (nesnelerin interneti) ve en son teknolojiler, Endüstri 4.0 ile son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi, Türk tekstil sektöründe de yeni bir yapılanmanın itici gücü haline geldi. Tekstil sektörünün öncü firmalarını Kahramanmaraş’ta bir araya getiren Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı, bu gelişmeler ışığında bu yılki edisyonunda sektör profesyonellerini Endüstri 4.0 yenilikleri ile tanıştıracak.

Kahramanmaraş KAFUM Fuar Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanan fuar; iplik, örgü, dokuma, teknik tekstil, boya-baskı, tekstil terbiye ve makine aksesuar & yedek parça sektörlerinden ulusal ve uluslararası teknoloji üreticilerinin yeniliklerine ev sahipliği yapacak.

Uluslararası Tekstil Zirvesi ile Endüstri 4.0 Dünyasına Yeni Bir Bakış

Tarih boyunca sektörel gereksinimleri hızlı, güvenilir ve yenilikçi bir anlayış ile karşılamaya çalışan endüstri; hızla gelişen teknoloji olanakları sayesinde yeni bir sanayi devrimi olan Endüstri 4.0’ı ortaya çıkardı. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) önderliğinde, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Tekstil Zirvesi(UTZ) Endüstri 4.0’ı geniş bir çerçevede ele alacak.

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2018 ile eş zamanlı olarak

gerçekleştirilecek olan III. Uluslararası Tekstil Zirvesi (UTZ), iki gün boyunca Endüstri 4.0 gelişmelerini derinden inceleyecek. Teknoloji liderleri, tekstil sektörü temsilcileri, akademisyenler, kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler ve öğrencilerin katılımıyla güçlü bir sinerji yaratacak olan Kahramanmaraş III. Uluslararası Tekstil Zirvesi, 26- 27 Eylül 2018 tarihinde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Modern tekstil işletmeleri oluşturmak için Endüstri 4.0 çözümlerini uygulamayı planlayan tüm işletme sahipleri, III. Uluslararası Tekstil Zirvesi ve Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı- KTM 2018 ile sanayide devrim yaratan gelişmeleri tanırken, bu gelişmeler hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilecekler.