SSM İçin Yeni Lokasyon ve Üretim Tesisi

SSM, yeni inşa edilen üretim tesislerine taşınması sayesinde, dünyanın önde gelen hassas sarım ve iplik işleme makineleri tedarikçisi konumunu güçlendirmeyi planlıyor.

SSM Schärer Schweiter Mettler, İsviçre fabrika tesislerinin Horgen’den Wädenswil’e taşındığını duyurdu. SSM, yeni inşa edilen üretim tesislerine taşınması sayesinde, dünyanın önde gelen hassas sarım ve iplik işleme makineleri tedarikçisi konumunu güçlendirmeyi planlıyor.

Müşterilerine daha iyi bir hizmet deneyimi yaşatmak için SSM misyonunu yerine getiren SSM, fabrikalarını, en iyi modern montaj hattı, ürün geliştirme ve ürün sunumları ve müşteri için bir teknoloji merkezi olarak duran yeni showroom ile donatılmış yepyeni bir binaya taşıyor. SSM için, bileşenler, montajlar ve son makinelerdeki tavizsiz kalitenin en yüksek önceliğe sahip olduğu açıklandı. Şirket içi üretim, SSM’nin tüm üretim zincirini izlemesini ve müşterilerin beklentilerini karşılayıp bu beklentilerin en iyi hale getirilmesini sağlıyor.

Şirketin alandaki en iyi ortaklarla ve endüstri liderleriyle işbirliğine odaklanan teknolojik yeniliğe olan bağlılığı sayesinde, SSM iplik işleme ve bobinlemede yenilikçi lider şirketler arasında kabul ediliyor.