SSM ShanghaiTex’te En Yeni Çözümlerini Sundu

Dünyanın önde gelen hassas sarma makineleri tedarikçisi SSM, ShanghaiTex 2019’da dünyadaki ilk ve tek kendinden regüleli geri basınç sistemini tanıttı.

İsviçre Horgen’de bulunan boyama, dokuma ve dikiş ipliği hazırlama alanlarında hassas sarma makineleri tedarikçisi olan SSM Kendinden Regüleli Geri Basınç Sistemi ile  25-28 Kasım 2019 tarihleri arasında Çin’de düzenlenen ShanghaiTex’te, sektör temsilcileriyle buluştu. SSM, hassas paket sarıcı PWX ile iplik boyar maddelerinin başarılı olmasını sağlıyor.

Yeni Nesil Bıçak Sarım Powerblade ™

SSM, ShanghaiTex’te, hassas paket sarma ve yüksek paket tutarlılığı için çözümler sunan makineleri de tanıttı. SSM hassas paket sarıcı PWX ile, iplik boyar maddelerinin başarılı olmasını sağlamaktadır. Piyasa trendlerine yüksek maliyet verimliliği ile birlikte, yalnızca hızlı bir yanıt verebilmek müşterilerin rekabet edebilmesini sağlıyor. Sarıcı, boya bobin sargısına ve filament-lifli elyaf ipliklerine, yağlamayla veya yağlama olmadan geri sarılması için belirgin avantajlar sunuyor.  XENO platformu için dünyadaki ilk ve tek kendinden regüleli geri basınç sistemini tanıtan SSM,  garantili bir paket tutarlılığı için preciforce ™ ve yeni nesil bıçak sarım powerblade ™ de sergiledi.

Horgen’de (İsviçre) bulunan SSM, Rieter Group’un bir yan kuruluşudur. SSM, boyama, dokuma ve dikiş ipliği hazırlama alanlarında dünyanın önde gelen hassas sarma makineleri tedarikçisidir. Filament iplik üretimindeki bireysel segmentlerde başarıya sahiptir.