Stäubli Makineleri Exintex Ticaret Fuarı’nda

Stäubli, güvenilir performans, teknik mükemmelliyet ve kanıtlanmış teknolojinin adresi olmaya devam ediyor. 

Zorlu ekonomik ortam içinde yer alan ve Latin Amerika tekstil endüstrisi için büyük bir iş platformu olan Exintex Ticaret Fuarı bu ekim ayında Meksika’nın Puebla kentinde ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Bir yüzyılı aşkın süredir dokuma endüstrisi için yüksek kaliteli sistemler üreten Stäubli önemli katılımcıların arasında yer alıyor. Ziyaretçiler 110-111 nolu standlarda Stäubli’nin iş akışı otomasyonu, otomatik dokuma hazırlama, çerçeve ve Jakar dokumaları için ağızlık, çorap örme işlemlerinin nasıl yapıldığını ve imalathaneye nasıl optimize edilmesi gerektiğini görecek ve pazar konumlarını güçlendirmelerine yardımcı olacak mükemmel fırsatlara sahip olacak.

SAFIR S40 – denim ve gri malzeme çözgüleri için otomatik çizim

SAFIR S40 otomatik çizim kurulumu ile Stäubli, pamuklu kumaşlar için dokuma hazırlık sürecinde daha fazla zaman tasarrufu avantajına sahip. AWC (ActiveWarpControl) teknolojisine sahip olan bu makine, tek vuruşta planları, kablolara, güçlere ve sazlara geçirerek, çapraz veya çift uçlu olmayan hizalanmış iplikler elde edilmesini sağlıyor. Bu verimli çözgü hazırlığının son ürünü, birinci sınıf kumaşlara ve daha yüksek dokuma makinesi çıkışına yol açan mükemmel hazırlanmış bir dokuma soketidir. Bu donanım, gerektiğinde tam zamanında hazırlık dahil olmak üzere optimize edilmiş iş akışı planlamasına izin verir. Kullanılabilir alan ve tesisin nakliye ekipmanı ile uyumlu olarak farklı donanım düzeni olanakları mümkündür. Bu esnek makine, herhangi bir dokuma fabrikasına kolayca entegre edilebilir.

Standart dokuma uygulamaları için yüksek hızlı çerçeve dokuma çözümleri

Geniş çeşitlilik içeren Stäubli kam hareketleri ve dobbiler, herhangi bir uygulama ve her türlü atkı ekleme sistemi için ideal makineler içerir. Döner dobbilerin en yeni jenerasyonu, S3000 ve S3200 serileri, her armürün kalbi olan yeni bir kilitleme sistemine sahiptir. Bu evrimsel özellik, daha yüksek çalışma hızlarına, üstün güvenilirliğe, daha az gürültüye ve titreşime olanak tanıyarak, güç çerçevesi seçimi için geliştirilmiş güvenlik sağlar. Stäubli, kısa süre önce piyasaya sürülen bakım gerektirmeyen soket hareketleri ile çerçeve dokuma tesislerinin verimliliğini daha da artırdı.

Yüksek kaliteli kumaşlar için son derece güvenilir Jakar makineleri

Jakarlı dokumaya gelince, üreticiler Stäubli’nin geniş ve rekabetçi Jakarlı makinelerden birini seçebilir. Tanınmış SX modeli çok sağlam, aşınmaya dayanıklı ve uzun yıllar günlük kullanım için minimum bakımla tasarlanmıştır. İki formatta (1,408 veya 2,688 kanca) temin edilebilen makine, havlu kumaşı, konfeksiyon kumaşları veya koltuk örtüsü gibi kumaşlarda mükemmel sonuçlar elde eder.

Ağır dokuma yükleri olan geniş formatlı desenli kumaşlar için Stäubli, ekstra ağır yük kapasitesi için tasarlanmış LXL Jakar makinesi de dahil olmak üzere LX serisini sunmaktadır. Bu model 6,144 ila 16,384 kanca ile donatılabilir. İki makine birleştirerek 32,768’e kadar formatlar elde edilebilir. Hassas bir şekilde eşleştirilen Jakar sistemi, üreticilere daha yüksek performans sağladığından, Stäubli, herhangi bir uygulama için yüksek kaliteli soket sunuyor. Bu da, dokumacıların değişen pazar ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap vermesini sağlıyor.

Terzi kumaşından teknik tekstillere kadar, Stäubli Jakar makineleri her zorluğu ustalaştırarak üreticilerin çok yüksek çalışma hızları sayesinde üretim süresini kısaltırken, kaliteli sonuçlardan faydalanmasını sağlar.

Daha kısa çorap üretim prosesi için otomatik burun bağlama cihazı

Stäubli’nin yeni piyasaya sürülen D4S cihazı, çorapların üretim sürecini önemli ölçüde kısaltan bir otomasyon çözümüdür. Çorapların ayrı bir makinede burnu kapatmak için artık örgü makinesinden çıkarılmasına gerek kalmaz. D4S, doğrudan dairesel çorap örme makinesine monte edilebilir; Örgüden hemen sonra çorapları kapatır. D4S, çıkışı önemli ölçüde artırır ve optimum kaliteyi sağlar. Yeni yuvarlak örgü makineleri için de mevcuttur.

Uzun ömürlü ve yakın müşteri hizmetleri için orijinal yedek parçalar

Stäubli, müşterilerinin uzun ve güvenilir çalışma ve maksimum servis ömründen yararlanarak makinelerinden en iyi şekilde yararlanmasını istiyor. Bu nedenle Stäubli uzmanları, üreticilere ihtiyaçları için doğru ekipmanı seçmelerine, kurulum ve devreye alma sırasında tesisi desteklemelerine, yerel satış sonrası hizmetlerin verilmesine ve satın alma işleminden yıllar sonra bile orijinal yedek parçaların kullanılabilirliğini garantilemelerine yardımcı olur.

Stäubli’nin öncü ürünleri, güvenilir performans, teknik mükemmeliyet ve kanıtlanmış teknolojilerden oluşan dengeli bir kombinasyonun sonucudur ve dünyanın dört bir yanındaki dokumacılar tarafından otomotiv sektörü gibi zorlu pazarlar için yüksek kaliteli kumaşlar üretmeye dayanmaktadır.