Stäubli Öne Çıkan Ürünlerini Febratex Fuarı’nda sergileyecek

Dokuma endüstrisi için yüksek kaliteli otomatik sistemler ve çözümler sunan dünya lideri Stäubli, bu Ağustos ayında Brezilya’nın en büyük tekstil endüstrisi fuarı Febratex’te ürünlerini sergileyecek. Standın ziyaretçileri, Stäubli’nin iş akışı otomasyon çözümlerini, otomatik dokuma hazırlama tekniklerini, çerçeve ve Jakarlı dokuma için dökülme süreçlerini, imalathane süreçlerinin nasıl geliştirebileceğini keşfetme şansına sahip olacak.

Stäubli standını ziyaret edenler, Stäubli Tekstil’in ürün yelpazesi hakkında her şeyi öğrenmek ve Stäubli uzmanları ile imalathanenin özel ihtiyaçları, uygulamaları ve çözümleri hakkında konuşmak için mükemmel bir fırsat bulacak. Stäubli’nin öne çıkan ürünleri, güvenilir performans, teknik mükemmeliyet ve kanıtlanmış teknolojilerinin dengeli kombinasyonunun sonucudur.

Stäubli’nin son teknoloji dokuma ve örme teknolojileri, dokuma  imalathanelerinin geniş uygulama yelpazesi için her türlü kaliteli kumaşı verimli ve maliyeti etkin bir şekilde üretilmesini sağlıyor.

Otomatik çözgü bağlama hız ve kalite sağlar

Stäubli’nin tanınmış TOPMATIC çözgü bağlama makinesi’nin % 100 pamuk çözgü işlemi fuarda sergilenecek. Bu makine, iplikleri 0,8 – 500 tex / Nm 2 – 1,250 aralığında işler. Makinenin çift uç algılama özelliği optimum bağlama kalitesi sağlar ve dokuma makinesinin duruş sürelerini en aza indirir. Geniş iplik yelpazesiyle çalışan, kolay kullanım ve hızlı kurulum olanağı sunan bu makine, herhangi bir imalathanenin işlemlerine kolayca entegre edilebilir.

Gri malzeme ve havlu kumaşı için ekonomik dokuma işleminde otomatik çizim

Stäubli, SAFIR otomatik çizim kurulumlarıyla, dokuma hazırlama sürecine daha fazla zaman tasarrufu sağlar. Çift uçlu tespit  yönetimi (hem renk hem de S / Z) gibi en son teknolojilere sahip SAFIR makineleri, çok çeşitli uygulamalar ve çeşitli kurulumlarda kullanım için uygundur. İş akışlarını optimize etmek ve ürün kalitesini arttırmak isteyen her büyüklükteki imalathane dokumaları için idealdir.

Bütün dokunmuş uygulamalar için yüksek hızlı çerçeve dokuma çözümleri

Stäubli’nin kam hareketleri ve armür makinelerinin geniş yelpazesi herhangi bir uygulama için her türlü atkı ekleme sistemi için idealdir. Döner armürler makinelerinin en yeni serisi olan S3000 ve S3200 her armür makinesinin kalbi olan yeni bir kilitleme sistemine sahiptir. Bu özellik, daha yüksek çalışma hızlarına, üstün güvenilirliğe, daha az gürültüye ve titreşime izin vererek geliştirilmiş güvenlik sağlar. Aynı zamanda Stäubli, kısa süre önce piyasaya sürülen ve bakım gerektirmeyen koşum hareketleri ile çerçeve dokuma tesislerinin verimliliğini daha da artırdı.

Her uygulama için çok çeşitli Jakar makineleri

Jakarlı dokumaya gelince, üreticiler Stäubli’nin rekabetçi ürün yelpazesi olan Jakar makineleri arasından seçim yapabilirler. İster havlu kumaşı, dar kumaşlar, döşemelik kumaşlar olsun, ister teknik tekstil olsun, Stäubli Jacquard makineleri her zorlukta çalışır. Kısa süre önce yeniden tasarlanan LX serisi, son derece ağır kumaşların bile yüksek hızda dokumasını sağlayan bir kaldırma mekanizmasına sahiptir. Aynı eksene sahip olan kumanda mili, dokuma makinesi leventleri ve yatakları destekleyen özel bir ana gövdesi ile son model LX serisi önceki modellere göre % 26’ya kadar daha fazla yük taşıyabilir. LX muhafazası fanların daha iyi konumlandırılmasını ve iç hava akışını optimize ederek, makine iç bölümünün temiz ve kontrollü bir sıcaklıkta kalmasını sağlar. LX Jakar makineler 6,144 boyutlarında kancaya sahiptir.

LX serisinin en yeni modellerden biri olan LXL daha büyük yük kapasitesi için tasarlanmış. Bu model 6,144 ila 16,384 kanca ile donatılabilir. LXL, iki makineyi birleştirerek 32,768’e kadar formatlar elde edilebilir. Tam olarak uyumlu bir Jakar sistemi, imalathanelere daha yüksek performans sağladığından Stäubli, herhangi bir uygulama için yüksek kaliteli kablo demetleri sunuyor ve bu da değişen pazar ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde geri dönüş yapılmasını sağlıyor.

Daha çabuk çorap üretim süreci için otomatik ayak bağlama cihazı

Stäubli’nin piyasaya yeni sürülen D4S cihazı, çorapların üretim sürecini önemli ölçüde kısaltan otomasyon çözümüne sahiptir. Çorapların ayrı bir makinede burnu kapatmak için artık örgü makinesinden çıkarılmaması gerekir. D4S, doğrudan dairesel çorap örme makinesine monte edilebilir; Örgüden hemen sonra çorapları kapatır. D4S, çıkışı önemli ölçüde artırır ve optimum kaliteyi sağlar.