Tekstil Dünyasındaki Modernleşmeler İçin İnovasyonlar

KARL MAYER, çözgü örme, çözgü hazırlama ve teknik tekstiller için en yeni teknolojilerini ve en iyi tekstil çözümlerini ITMA Barselona’da ziyaretçileriyle ile buluşturacak.

KARL MAYER, 20 – 26 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ITMA’da ziyaretçilerini tekstil dünyasının yarını için keşif yolculuğuna çıkaracak. Tüm bunların buluşma noktası ITMA sergi sahasının 8.0 / B107 numaralı standında olacaktır. Bu stantta ziyaretçiler, rakipleri karşısında uzun vadede üstünlük sağlayacak üretimleri için son derece verimli ve eksiksiz çözümler ile buluşabilecek. KARL MAYER, çözgü örme kullanımında fayda oranları, çözgü örnekleme ve çözgü hazırlama sektörü için doğrudan çözgü ile ilgili inovasyonları, kompozit malzemeler için tamamen yeni bir makine, ve endüstrinin yazılımda trend belirleyicisi olan yeni ürünleri, KM.ON gibi yenilikler ile birlikte mükemmel maliyete sahip esnek, trend belirleyici makineleri ile Fuar’da yer alacak.

“Geleceğin Tekstili”

“Geleceğin Tekstili” konusu aynı zamanda modern yaşam için iyi düşünülmüş tekstil çözümlerini gösterecek ve zamanımızın en önemli eğilimlerini vurgulayacak. – dijitalleşme ve sürdürülebilirlik. Yüksek kaliteli ipliklerin işlenmesi için yenilikçi çözgü hazırlama teknolojisi ve heyecan verici kumaşların gösterimi ile KARL MAYER, ITMA’daki sunumunu tamamlayacak.

Sektöre ilham vermek için tasarlanmış inovatif bir gösteri.

KARL MAYER’ın CEO’su Arno Gärtner, müşterileri ile kurdukları bağların temellerini şu cümlelerle ifade etti: “ITMA’da göstermeyi planladığımız yeniliklerle, makine üretiminden uygulamalara, tekstillere ve ipliklere, dijitalleşme dünyasına bir bağlantı kuruyoruz. Bütüncül yaklaşımımızla, zamanımızdaki büyük değişikliklerin taleplerini karşılıyoruz.  Üretimin doğası, kaynakların ve yeni teknolojinin kullanımı, yeni kumaşların ve tekstil malzemelerinin gelişimi ile birlikte kökten değişiyor. Bu geniş kapsamlı değişiklikler birçok soruyu doğuruyor. Şirketimizin önerileri ile müşterilerimize cevaplar vermek ve geleceklerinin başarılı olacağından emin olmalarını istiyoruz.”