Trützschler Yeni Tekstil Makinelerini ITMA Asya’da Sergileyecek

Trützschler, Şangay’da, mevcut ve yeni ürünlerini 600 m²’lik bir alanda sergileyecek.Trützschler, Şangay’da, mevcut ve yeni ürünlerini 600 m²’lik bir alanda sergileyecek. Önde gelen tekstil makinaları fuarı 15-19 Ekim 2018 tarihleri arasında, Çin’in Şangay kentinde gerçekleşecek.

Trützschler yaklaşık 3 bin çalışanı ile dünyanın önde gelen tekstil makineleri üreticilerinden biridir. Almanya’nın Mönchengladbach şehrinde bulunan aile işletmesi İplik, Nonwoven & Man-Made Fibers ve Card Clothing iş birimlerine bölünmüştür. İplik hazırlama, nonwoven ve suni elyaf endüstrisi için makineleri, tesisatları ve aksesuarları dünya çapında sekiz yerde üretilmektedir. Almanya’daki dört fabrikaya ek olarak, Trützschler’in Çin (Şanghay), Hindistan (Ahmedabad), ABD (Charlotte) ve Brezilya’da üretim tesislerinin yanı sıra İsviçre’de bir geliştirme bölgesi bulunuyor.

Standtaki önemli noktalar:

TD 10: Yeni Trützschler otomatik ayarlayıcı cer makinası

ITMA ASIA, yeni Draw Frame TD 10’un lansmanını yapacak. Bu  cer makinesi daha fazla kompaktlığa ve son derece modern bir düzenleme sistemine sahip. Bu, kontrol dinamiklerinde önemli bir artış ve şerit kalitesinde bir iyileme sağlıyor.

% 20 daha az yer gereksinimine rağmen, filtreyi bir kez daha arttırmak mümkün oldu. Akıllı SMART CREEL, T-LED ile birlikte kullanıldığında, operatör ve fabrika müdürü için benzeri görülmemiş seviyede güvenilirlik ve daha fazla konfor sunuyor.

Dijitalleşme ve bağlantı sadece slogan değildir Trützschler’de, T-Data’ya bağlı makineler gerçek zamanlı bir kalitede izlemeyi mümkün kılar.

 

TC 15 : Verimlilikte temel ölçüt

Bir dizi bireysel önlem, önceki makineye kıyasla performans artışlarını sağlar. Yüksek üretkenliğe ek olarak, 1,28 m genişliğindeki Card TC 15, attırılmış şerit düzgünlüğü ve gelişmiş çalışma davranışı anlamına gelir. Trützschler standında TC 15’in beş farklı şerit serme sistemi ile yüksek esnekliğini gösterecek.

TC 10:  Çin’deki en başarılı kart

TC 10, Çin Pazar için Çin’de üretilmiştir. Bir metrenin geleneksel çalışma genişliğindeki bu Trützschler kartı, Çin pazarı için özel olarak tasarlanmıştır.

T-MOVE: Yer tasarrufu ve artırılmış verimlilik

Kutu dolum istasyonu sadece yerden tasarruf etmekten fazlasını yapar. Yeni hareketli başlık, yüksek teslimat hızlarında değişime izin verir. Bu kart aynı zamanda verimliliğini artırır. T-MOVE 1.200 mm çapında JUMBO CANS için tasarlanmıştır.

T-SCAN: En yüksek ayırma oranları için beş teknoloji el ele çalışıyor

Yabancı Parça Ayırıcı T-SCAN TS-T5’de, beş algılama teknolojisi, tüm zamanların yüksek ayrıştırma verimliliğini sağlar:

F modülü: Renkli parçaların tespiti

G-modülü: Parlak parçaların tespiti

P-modülü: Şeffaf ve yarı saydam parçaların tespiti

UV-modülü: Floresan parçaların tespiti

LED-modülü: En küçük iplik şeklindeki parçaların algılanması

IDF-Vortex: Hava jetli iplikler için kısaltılmış hazırlık sistemi

Trützschler, hava jetli iplik makinelerinin lider üreticisi olan Japon firması Murata ile işbirliği yaparak yeni bir şerit hazırlama teknolojisi geliştirdi. Viskon işlenirken, üç cer karesi geçişinden ikisi ortadan kaldırılabilir. Bu, muazzam bir ekonomik avantajı temsil eder.

T-WIND: Yarı Otomatik Yüzey Sarıcı TWW-SD

Sağlam ana rulo sarıcılar, satışa hazır ruloların üretimi nonwoven üretiminden ayrıştırıldığında kullanılır. Aşağı yönde çözülme, dilme ve sarma ile iki aşamalı konfigürasyon, proses stabilitesini artırır. Yüzey Sargısı TWW-SD, dokusuz örgüsüz kumaş sistemleri, çeşitli termal bağlama işlemleri ve teknik nonwovenlar için uygun bir çözüm sunar. Ana ruloların 1.800 mm çapa kadar sarılması ve sistem hızlarının en fazla 300 m/dak’ya kadar yükselmesi gerçekleştirilebilir.

GX1: Artık aşındırma gerektirmeyen silindir kıyafeti

Yeni GX1 giyimi, pamuk alanındaki tüm eğirme süreçleri için özel olarak geliştirilmiştir. Geliştirilmiş fiber kılavuzluğu, daha az kısa lif içeriği ve önemli ölçüde daha iyi nope ayrımı ile sonuçlanır. Giyim temelde bakım gerektirmez, ancak gerektiğinde de iyileştirilebilir.

 

NOVOTOP 30: Çok özel düz kıyafetler

Düz giysiler NOVOTOP 30, kaba ve/veya boyalı liflerin ve döner eğirme için geri kazanılmış liflerin işlenmesi için yeni geliştirilmiştir. “Ne 10”un altındaki iplik numaralarıyla kullanım için idealdir ve yüksek üretim hızlarını gerçekleştirir. Düz tip NT 30, MAGNOTOP ve CLASSICTOP olarak mevcuttur.