Ulster Halıları Ve Mahlo Gmbh Mükemmeliyet için Çabalıyor

Mahlo’nun özel atkı düzleştiricisi, aile şirketinin bu alanda yatırımlar yapmasını sağlayarak şirketin en yenilikçi halı üreticilerinden biri olmasının önünü açıyor.

Ulster Halıları üretim tesislerine girerek, ziyaretçinin boyama ve bitirme geleceğinin bir parçası olmasını sağlıyor. 1938’de kurulan aile şirketi, pazardaki en yüksek kaliteye sahip lüks halı üreticisi ününü uzun zamandır koruyor.

Şirketin kalite ve geleneği kurulduğu zamandan beri değişmezken, geliştirdiği teknolojiler, tekstil terbiyesinin geleceğine şekil veriyor. Günümüzün teknolojisinde artık tam otomatik Lab, kumaş hazırlama ve boyama eşsiz fırsatlar sunuyor. Şirket, tekstil teknolojileriyle insan hatalarını en aza indirerek, bugüne kadar ki temel çizgisini belirleyen üstün kalitesinin devamlılığını sağladı.

Ulster Halıları pazardaki en yüksek kaliteye sahip lüks halı üreticisi konumunu uzun zamandır koruyor

Mahlo, son nesil otomatik atkı düzleştiricilere sahip Ulster Carpet’in yüksek kaliteli kurulumunu desteklemekten gurur duyuyor. Orthopac CRVMC Halı Düzleştirici, halı ve teknik tekstiller için bir uzman. Geniş çalışma genişliklerine sahip bu makine yüksek mekanik yükler de için ideal.

Eşsiz konumlandırma kumandası, web yapısından bağımsız olarak, silindirler ve ağ arasındaki temasın sağlandığından her zaman emin oluyor. Düzleştirme işlemi sırasında, kumaşa uygulanan kuvvet her zaman tüm genişlik üzerinde dağılyor ve diğer tüm teknolojilerde olduğu gibi merkezileşmesini engelliyor. Bunun da ötesinde, toplanan tüm ilgili veriler iç ve dış istatistikler için kullanılıyor, bu da daha yüksek bir şeffaflığa ve daha iyi bir toplam kalite kontrolüne yarıyor.

Ulster Halıları’nın Faydaları: Şirketin komple üretim süreci boyunca kurduğu yüksek kalite standartları, en son olan atkı düzleştirme noktasının sonuna kadar sürer. Böyle yapmakla, otellere, yolcu gemilerine ve oturma odalarına teslim edilen halılar, Ulster Halıları tarafından vaat edildiği gibi profesyonel görünür.