“Ürünlerinizi Nasıl Güçlendirdiğimizi Keşfedin” – Saurer ITMA 2019’da

Saurer’in ITMA’da göstereceği eğirme çözümlerindeki yenilikler arasında yeni bir makine, otomasyon ve dijitalleştirme teknolojilerinin yanı sıra kalite belirleyici komponentler ve servisler de yer alıyor.

Saurer’in çözüm yaklaşımı aynı zamanda segmentin ürün portföyüne entegre edilmiştir. Eğirme tedarik zincirini nihai paketten elyaflara kadar yönetmek, Saurer’e müşterileri için rekabetçi avantajlara dönüşen bir bilgi tabanı sağlıyor.  Saurer için çözüm oluşumları, tek başına bir makineden daha fazlasını ifade ediyor.

Otomasyon, dijitalleştirme, servis, eğitim, danışmanlık ve hatta proje finansmanı, müşterilerin en üst düzey gereksinimleriyle kavramsallaştırılmış akıllı bir teklifin ayrılmaz parçalarıdır.

Tedarik zincirinin balyadan pakete doğru büyümesi Saurer’in tüm proses boyunca iplik kalitesi üzerinde tam kontrol sahibi olmasını sağlıyor. Saurer, her bir eğirme uygulaması için tek bir kaynaktan mükemmel paket kalitesi sağlamaya odaklanırken sistemini, ring eğirme (Zinser Sistemi) ve open-end eğirme (Schlafhorst Sistemi) olarak ayırmıştır. Zinser Sistemi, yüksek hızlı ring iplikçiliğinde esnekliğe ve akıllı bağlantıya odaklanıyor. Sistem, yeni bir modüler yapı ve akıllı RFID tabanlı malzeme akışı özelliği gösteriyor. Açık uçlu eğirmede Schlafhorst Sistemi, farklı iplik yapıları için çözümler ile çok yönlülük sunuyor.

Saurer Teknoloji Segmenti ayrıca bir dizi inovatif ürün ile birlikte ITMA’da sunuma hazırlanıyor. Bunların arasında yer alana, şirketin doğrudan kablolama makinesi CableCorder CC5, zaten beşinci neslinde yer alıyor. Bu versiyon daha ekonomik ve akıllı iğ konseptinin yanı sıra akıllı kalite kontrolü ve yazılım çözümlerine de ışık tutuyor. Kolaylıkla herhangi bir gereksinimi yerine getirme yeteneğine sahip olan yeni CarpetCabler / CarpetTwister serisi, halı ipliği sektöründe yer alan müşteriler için önemli ayrıcalıklar sunuyor. Saurer ayrıca, dört milyondan fazla iğ satışıyla piyasadaki hakimiyetini kanıtlamış olan en yeni nesil CompactTwister makinesini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Müşteriler, tasarımın ilk çiziminden Epoca 7 makinesindeki son dikişe kadar, ennoblement işleminin her aşamasını tamamlayabiliyor. Aynı zamanda şirket yukarıdan aşağıya tam bir nakış çözümü de sunuyor. Bununla birlikte çoğunlukla her kumaşı kesebilen ve yeni bir lazer kafası da içeren HeadLine uygulama sistemi, müşterilerin sınırsız tasarımlar üretmesini sağlıyor. Sistemin otomasyon özellikleri verimlilikte çarpıcı bir artışa neden olduğu vurgulanıyor.

Saurer, tüm bilyalı yataklar için cihaz izleme sisteminin piyasaya sürülmesiyle, Endüstriyel Nesnelerin İnterneti (IIoT) çözümleri pazarına girdi. Bu sistem, bir tesisteki her bir Temco yatağının durumu sürekli olarak izleyebiliyor ve ciddi arızalar meydana gelmeden önce olası kusurlu pozisyonları belirleyerek müşterilerin proaktif bir yaklaşım benimsemelerini sağlıyor. Gerçek yük durumuna bağlı olarak tahmini bakım da meydana gelebiliyor.

Saurer’in Elastomer komponentleri iş kolu, müşterilerin 68 Shore A sertlikte ring iplik eğirme karyolası taleplerini yerine getiriyor, farklı uygulamalar için farklı ömürlerde, yumuşaktan zorluğa kadar farklı Accotex J serisi bütün karyola serilerini tamamlıyor. En yeni hava jetli eğirme apronları, yeni tasarlanmış bir tırtıklı yapı ile birlikte iç katmanın yeniden tasarlanmış bir bileşimine sahip ve bu da daha yumuşak iplik prosesini yerine getiriyor.

Saurer, ITMA 2019’da en son yeniliklerini ziyaretçilerine göstermeyi dört gözle bekliyor. Saurer’in ürünlerinizi nasıl güçlendirdiğini öğrenmek için Salon 6’daki B201 standını ziyaret edin.